ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 chętnie poznałbym, osobiście jeszcze kilka osób które znam tylko z forum, tego i Nano Hehe, żebyś się tylko nie rozczarował widząc np. nawalonego mnie Ja zgłaszam akces do tego jakże interesującego przedsięwzięcia, niemniej wszystko zależy od terminu - wakacyjnie często bywam w rozjazdach. Ale jakby nie było pomysł na 5+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Termin wstępnie to ostatni weekend czerwca, na termin wakacyjny szanse w tej chwili są żadne, miejsca trzeba klepać w marcu... Na zachętę kilka fotek sprzed dwóch tygodni To domki na ślicznej dużej polanie takim pomostem/wiaduktem mamy zejście nad jeziorko plus jest taki, że możemy jak dzieci pluć na samochody, a oni na nas nie to wspomniany "Dom do góry nogami" możecie mi wierzyć że wrażenia są niezapomniane, w środku błędnik delikatnie mówiąc glupieje to wieża widokowa, można się zmęczyć zanim się na nią wlezie, ale warto i jeszcze widok z naszego pomostu w lewo i w prawo Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 Seb prosze o potwierdzenie zlotu bo w samolocie zostalo 4 miejsca wolne. Zostajemy na weekend czy leczymy kaca w poniedzialek? Jaki termin???? ps liczy sie kazda minuta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Grzsiu to jest jedyny dostępny termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Grzześ, my zostajemy do niedzieli, jeśli chcesz to zostaniesz sobie do poniedzialku. Dzwoń do ośrodka i rezerwuj sobie miejscówkę. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Na chwilę obecną ośrodek dysponuje jeszcze ok.60 miejscami w domkach.Dzwonić i rezerwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 No to chyba jedziemy z listą, my już mamy domki klepnięte, jeśli jedziecie z rodzinką i macie jedno czy dwojkę dzieci to smiało można brać domek YMCA, tam są dwa pokoiki i łazienka, jest naprawdę czysto, miło i przytulnie, większe to norwegi, niby 5 osobowe, ale jak z dzieciakami to spokojnie 7 osob się zmieści, wszystkie te domki oglądalem więc możecie być spokojni co do warunków. Termin mamy ustalony czyli 25-27 czerwca, dzwońcie i rezerwujcie sobie miejsca, póki nie jest za poźno 1. seb + rodzinka Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Ja też już zarazerwowałem mam domek nr 10 1. seb + rodzinka 2. Sławek + rodzina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 1. seb + rodzinka 2. Sławek + rodzina 3. Włodek + rodzinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 podklejam uaktualnioną listę: 1. seb + rodzinka 2. Walker + rodzinka 3. Sławek + rodzinka 4. tomioo + wybranka 5. krzysiekl + ? 6. Włodek + rodzinka - domek zaklepany jak zamawiałem lokum dla siebie to było jeszcze trzy domki 5-osobowe i dziewięć 3-osobowych, pokoi żadnych wolnych nie ma. Jest możliwość zamówienia śniadanka, ale to już na miejscu w recepcji. Także bookować póki są miejsca PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Będzie jeszcze Pegaz z rodzinką , nie ma czasu wejśc na forum ,ale domek ma zaklepany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Dziękuję administracji za wydzielenie tematu I proszę o zmianę tytułu na "Prawie letni zlot morszczaków "Wieżyca 2010"", bo mnie rola organizatora onieśmiela Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Czerwiec 2010 Dziękuję administracji za wydzielenie tematu I proszę o zmianę tytułu na "Prawie letni zlot morszczaków "Wieżyca 2010"", bo mnie rola organizatora onieśmiela Pozdrawiam seb A skąd taka skromnnośc u Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2010 Tomajk widzę ,że jesteś.Dlaczego nie ma Cię jeszcze na liście uczestników??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2010 uaktualniam: 1. seb + rodzinka 2. Walker + rodzinka 3. Sławek + rodzinka 4. tomioo + wybranka 5. krzysiekl + ? 6. Włodek + rodzinka - domek zaklepany 7. Pegaz + rodzinka 8. Ryba+ rodzinka PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2010 Witam serdecznie panowie słuchajcie nigdy nie byłem na takim zlocie choć jestem bardzo ciekaw jak to wszystko wygląda i zapewne może być ciekawie tylko nie wiem czy takich początkujących morszczaków tez byście mile widzieli ?? he he a miejsce świetne naprawde . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2010 Witam serdecznie panowie słuchajcie nigdy nie byłem na takim zlocie choć jestem bardzo ciekaw jak to wszystko wygląda i zapewne może być ciekawie :smile: tylko nie wiem czy takich początkujących morszczaków tez byście mile widzieli ?? he he a miejsce świetne naprawde . To kwestja ile wypijesz a tak naprawdę to zapraszamy zawsze mile wszyscy widziani. Rezerwój domek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 gibi, wpadaj, zloty wygladają różnie, są takie z częścią "merytoryczną" czyli prelekcje, wykłady itp, ten taki nie będzie, tutaj stawiamy na odpoczynek, luz i pogaduchy do rana o morszczyźnie przy ognichu, z piwkiem w ręku A znajomości zawiązane na zlotach i wspomnienia często są bezcenne Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach