tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Ja już rozmawiałem z Walkerem i sprawa wygląda tak, że na listę mnie nie wciągajcie, ale mam wielką chęć przyjechać, jednak plany trochę mam napięte więc jest problemik. Jednak u mnie wszystko jest możliwe, prawdopodobieństwo iż w piątek po południu się zjawię jest duże, nie trzeba żadnych rezerwacji dla mnie, w tak dużym ośrodku zawsze jakieś miejsce się znajdzie, nie raz już tak miałem więc spoko. Deklaruję jednak swoją obecność, pifooo i inne takie tam % hehe i to wszystko na "słono" hehe nie nie mogę tego tak łatwo odpuścić będę się starał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Czesc To i ja z rodzinką sie zjawie!:spiteful: Domek nr.11 pozdrawiam uaktualniam: 1. seb + rodzinka 2. Walker + rodzinka 3. Sławek + rodzinka 4. tomioo + wybranka 5. krzysiekl + ? 6. Włodek + rodzinka - domek zaklepany 7. Pegaz + rodzinka 8. Ryba+ rodzinka 9. Piotr34+ rodzinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 :spiteful: Piotr34 jesteśmy sąsiadami ja mam nr 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Piotr34 jesteśmy sąsiadami ja mam nr 10 Witam sąsiada !:spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Tylko pamiętaj przygotuj się na pranie mózgu :spiteful::biggrin: , a ZA DECYZJĘ GRATULACJĘ MASZ SPORO KILOMETRÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Tylko pamiętaj przygotuj się na pranie mózgu :spiteful::biggrin: ,a ZA DECYZJĘ GRATULACJĘ MASZ SPORO KILOMETRÓW :dance3: Prania mózgu się nie boje , myślę że podołam:tongue: Daleko? eee biedne 250km, zresztą ja nie kieruje niech sie żona martwi:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 :spiteful: Jeszcze napisz że nie masz prawajazdy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 No widzę że grono się powiększa SUPER :spiteful: Oby pogoda dopisała PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 :spiteful: Jeszcze napisz że nie masz prawajazdy ? :biggrin:B nigdy nie miałem:biggrin: ale od 11lat pracuje jako kierowca:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 No tak to wszystko wyjaśnia hahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Pogoda nie jest koniczna, jak bedzie ladnie to super, ale jak nie będzie ładnie - to też będzie super Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Sebciu - biorę Finalandię żurawinową, sok cytrynowy, sok malinowy i wodę gazowaną - i teraz pytanie podstawowe do Ciebie co z lodem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Się kupi taki też mialem plan, żeby się piwem nie mulić bo na drugi dzień nie wiem gdzie mam głowę to ja też wezmę flaszkę Finki i resztę i możemy zrobić se wielką michę jakąś Sebani, tak żeby nie zabrakło uwarzym całą michę, i chochlą bedziemy se dolewać do szklanic, jak poncz na zakończeniu collegu w hamerykańskim filmie Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 no i mi to pasuje Ja wezmę chochlę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 A tak naprawdę co trzeba zabrać z sobą ? co tam jest w domkach bo nawet podczas rezerwacji nie spytałem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Dobre pytanie. WAŻNE! Trzeba wziąć swoją pościel, w sensie poszewki i prześcieradła, koldry i poduszki są. Co do jedzenia to myślę że najwygodniej bedzie wykupić sobie śniadania w ośrodku, obiady to jeszcze zobaczymy, tym bardziej że w sumie tylko w sobotę bylby potrzebny. Pozdrawiam seb ps. jak ktoś ma pilkę do siatki to niech weźmie, to sobie w niedzielę jakiegoś meczyka na odkacowanie machniemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Wpadlbym do Was na sobote Ale to tak na 80% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Wpadlbym do Was na sobote Ale to tak na 80% Wstyd by było gdybyś nie zajechał masz rzut beretem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach