balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Witam mam takie pytanko ,bo dopiero dzis wyczaiłem to forum:D i nie bardzo jeszcze czaje poruszanie sie tutaj,wiec ,czy po otworzeniu jakiegos wątku odpowiedzi do niego trzeba otwierac wyzej ,kazda z osobna ,bo u mnie tylko tak działa,czy cos zle robie???Pozdr. balon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Witam na forum Nie do końca rozumiem pytanie, jeżeli otwierasz jakiś wątek to odpowiedzi są wyświetlone w całości i po kolei od najstarszej do najmłodszej (z góry na dół) i na kolejnych stronach tematu (o ile jest to dłuższy temat). Jeżeli mógłbyś zrobi screena to może więcej bym się z niego dowiedział. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Witam i ja... pewnie kolega ma ustawione w Ustawienia/Edycja Opcji/Opcje Wyswietlania Watkow/Tryb wyswietlania watkow -- na Watkowo. Jak zmieni np. na Liniowy - Starsze na poczatku - to pewnie problem minie... Chyba, ze jeszcze o cos innego chodzi... Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2008 Witam i ja... pewnie kolega ma ustawione w Ustawienia/Edycja Opcji/Opcje Wyswietlania Watkow/Tryb wyswietlania watkow -- na Watkowo. Jak zmieni np. na Liniowy - Starsze na poczatku - to pewnie problem minie... Chyba, ze jeszcze o cos innego chodzi... Pzdr. Dokładnie tak,juz jest ok.dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach