Skocz do zawartości
Ziemniok

Temat powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tu już wszystko będzie mocno stało, będzie poustawiane i poprzenoszone to stare zostanie zamknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety aktualnych fotek nie mam :) zreszta po wakacjach to przedstawia obraz nieciekawy :D brak czasu doprowadzil do ciezkich strat ktore teraz musze odkrecac... A zaczynalem jak pisalem od 78 l. Kiedys na grupie dyskusyjne pl.rec.akwarium propagatorem nano byl Jacek dras i jakis czas po nim tez zalozylem te 78 l( bylo to pare lat temu). Potem jak mnie chwycilo to zalozylem 600l ktore po przeprowadzce zamienilem na 1050 l. Takie akurat mam na dzien dzisiejszy.Oswietlenie to na razie 2x 150 W i 1 x 250 W. Niebieskie swiatlo to 4 x 36 W T8. Zawsze mialem raczej miekie korale , na twarde sie nie porywalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde Wiesiek niezły basenik :) Jeżeli masz awoją stronkę o swoim akwa i fotki to chętnie pooglądam :D ................1000l hoho :)

co do mojego oświetlenia to "myślę" że wystarczy. Jeżeli będę widział że za mało do dołoże 4 T5. Ale są morszcacy którzy mają 100l i 2xT5 24W i piękne korale. POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi np na swietlowkach bardzo ladnie rosly grzybowience.Ladnie sie trzymal tez sarcophyton ktory mial dlugie "czulki" w ktorych przesiadywala parka premnasow. Byl to taki zamiennik ukwialu :) Przy najblizszej okazji zrobie fotke mojego baniaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Pragniemy grzecznie przywitać się na nowym forum.

Pozdrowienia ze Stróży k.Łodzi przesyłają Kasia i Robert Górajscy. (Niestety ktoś był szybszy i podebrał nam Nick z N-R :rolleyes: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi