zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2012 Mehi, przyjeżdżaj do Marek, zoa jest multum, do wyboru do koloru. Na zachętę dla Ciebie i innych zoamaniaków kilka fotek (to tylko skromna część tego co można kupić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2012 Ładne fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Sierpień 2012 Ładne fotki. niestety z Zabrza, a jakies fotki z Marek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Sierpień 2012 W Markach byłem w niedziele. Sporo korali. Ładne ZOA i euphylie. Można było coś wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2012 To pozwolę sobie pochwalić erybke , w poniedziałek kupiłem kilka małych szczepek ,a we wtorek były już u mnie i dodam - nie ruszałem się z łodzi A koraliki otwierały się tego samego dnia w moim baniaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) Już jutro nowa dostawa ryb, przepiękne pokolce, wargacze, "krowy morskie", "pudełka", babki i dużo więcej. Serdecznie zapraszamy Edytowane 16 Sierpień 2012 przez zielony_mintaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2012 Ryby z nowej dostawy już u nas pływają Oprócz dużej ilości babek, wargaczy, garbików, drapieżników i "zjadaczy aiptazji" mamy popularne "hepatusy" w bardzo okazyjnej cenie 99 zł! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2012 Właśnie otrzymaliśmy część dostawy soli z Red Sea- Red Sea Salt w pojemnościach 2, 4, 10 i 22 kg. Jest to jedna z niewielu soli, która jest produkowana z naturalnego chlorku sodu, pozyskiwanego z Morza Czerwonego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2012 (edytowane) Jeszcze kilka zoa Już od 10 zł ;-) Edytowane 23 Sierpień 2012 przez zielony_mintaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2012 Witam Wiem że to pytanie z innej beczki ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Podajecie Państwo rozmiary np. ryb w symbolach liter s, m, l itp. Jak te oznaczenia mają się do rozmiaru w centymetrach. I czy nie jest prościej napisać np. wielkość 3 - 4 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2012 Czasem np. hepatusy rozmiaru S mają 2,5 a czasem 4 cm, oznaczenia symbolami wskazują czy mamy do czynienia z małą, średnią czy dużą rybą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2012 Ok, zgadza się i tak jest z rozmiarami wszystkiego. Tylko skąd potencjalny kupujący ma wiedzieć czy akurat w danej dostawie rozmiar ryby ma 2,4,6 czy 8 cm. I to może być problem ponieważ spodziewałbym się ryby wielkości np 6 cm. a dostanę 3 centymetrową lub odwrotnie. Kolejnym problemem będzie dobór gatunku ponieważ skrzydlica ,,małego rozmiaru" może okazać się zabójcza dla innych ryb bo mały rozmiar okaże się dość sporym osobnikiem. Nie wiem jak innych ale mnie bardziej przekonywałby wskaźnik w centymetrach. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mardow 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2012 Nie wiem jak innych ale mnie bardziej przekonywałby wskaźnik w centymetrach. I nie tylko Ciebie ale zdaję sobie sprawę, ile trzeba by poświęcić czasu żeby za każdą dostawą, opisywać dokładnie towar . Dobrze by było gdyby na stronie pojawiła się jakaś legenda, że np. dany gatunek ryby xxx w rozmiarze S to widełki od 2cm - do 4cm lub korali, np L-ka danego gatunku to od 30 do 35 mordek lub skałka xcm/ycm, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2012 Właśnie o to chodzi. Byłoby to duże ułatwienie dla kupujących. Normalne jest to że nikt nie będzie mierzył każdego osobnika bo jest to nie realne ale jakiś odnośnik w schemacie tabelki lub coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Dzięki za info, pomyślimy nad ogólna tabelą rozmiarów. Megadostawa!!! Koniec wakacji zbiegł się u nas z mega dostawą zwierząt. Przyjdzie niemal 100 boxów, a w nich ponad 5000 zwierząt, koralowce SPS ("cukierki" w przepięknych kolorach), LPSy, korale miękkie, mnóstwo bezkregowców mobilnych (i tych często spotykanych i tych rzadszych) oraz ryby, z których każdy wybierze sobie coś inetersujacego: od malutkich babek idealnych do nanorafy po przepiękne ustniki i pokolce w rozmiarze XXL. Od 31 sierpnia w Zabrzu i Markach. Serdecznie zapraszamy! Edytowane 29 Sierpień 2012 przez zielony_mintaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darpol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2012 a kiedy ta mega dostawa z super fluo kolorowymi koralami bo chyba coś przegapiłem bo teraz nowa a w poprzedniej jakoś nie widziałem blastomus czy acan super fluo kolorów miały być podobno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2012 coś mi się zdaje że wiekszość trafia do warszawki a zabrze to dostaje ochłapy. na stronce to widać towar którego niestety nie widać w zabrzu. albo poprawcie swą stronę o aktualne "towary", albo napiszcie że to i to jest w tym a tym sklepie. inaczej ludziska pomyślą że wasza stronka to dokładnie to samo co prezentują inne sklepy, a chyba nie chcecie by tak było. lepiej pokazać to co sie aktualnie ma niż udawać greka że to mogę mieć. wiarygodność ma swą wartość. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2012 Z okazji zakończenia wakacji i nowego roku szkolnego, dla wszystkich uczniów (i nie tylko) przedłużamy naszą promocję: każde zamówienie z przedpłatą na konto na kwotę powyżej 50 zł wysyłamy całkowicie za darmo! Promocja nie dotyczy wysyłki zwierząt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach