Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2010 Miło mi poinformować że jesteśmy po dużej dostawie Żywej skały. Na stanie ponad 1300kg czystej, bez szkodników skały Przeważają kawałki płaski od mały po ogromne płaty, dużo jest też ciekawych brył. Zapraszamy do Warszawy i Zabrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 Witam Właśnie rozpakowaliśmy nową dostawę korali SPS oraz ponad 1500kg żywej skały Przygotowaliśmy specjalną ofertę cenową na Koralowce dla klientów indywidualnych jak i sklepów Zapraszamy od Piątku rana do Zabrza i Warszawy Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2010 Witam Wszystkich:) Właśnie rozpakowaliśmy żywą skałę z Indonezji Jakość hmm WOW Premium Super i nie wiem jak ją dalej tam zwać bo wcześniej takiej skały nie mieliśmy. Kawałki od płaskich poprzez dziwne układem konstrukcje. Skała wstępnie odgazowane Ładnie porośnięta algami wapiennymi także szczątkami koralowców. Idealna na dołożenie do działającego systemu. Pozdrawiam I Zapraszam Tomek P.S. Jutro Czyli Czwartek Dostajemy Dostawę SPSów a na dniach Australia Acanthrastree i Scolymie A oto kilka Fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2010 Tomek podaj cenę jestem zainteresowany. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2010 do 50kg 37zł powyżej 36zł Skała rozchodzi się jak ciepłe bułeczki:) Pozdr Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2010 a kiedy będzie dostawa korali i ryb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2010 Dzisiaj SPSy + Miękkaski A w przyszłym tygodniu Asutralia - Acany i Scolymie oraz Ryby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2010 Byłem wczoraj na zakupach ! Skała - super, no. 1 na naszym rynku pełno życia: gąbki, rurówki, glony, no i ........ zresztą zobaczcie sami ! Brawo dla p. Tomka za towar oraz fachową i przemiłą obsługę. Marek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2010 a i jeszcze fotki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2010 Witam Poszukujemy Osoby chętnej do pracy w naszym sklepie w Warszawie:) Osoby zainteresowane dokładniejszymi informacjami proszę o kontakt Telefoniczny pod numerem 793-163-370 lub mailowo t-media@o2.pl Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2010 Tomek czas na 3-ci sklep.... może Lublin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 A może Dolny-Śląsk :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 ursynów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 Paweł Ty masz w Wwce ze 4 -y sklepu to nie narzekaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 w Słupsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 Paweł Ty masz w Wwce ze 4 -y sklepu to nie narzekaj no tak na prawdę to tylko Acropore mam blisko bo jeden przystanek metrem. A do reszty sklepów to już jest cała wyprawa do zaplanowania, niby warszawa, ale w tym czasie do Lublina bym dojechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2010 Witam Wszystkich:) Miło mi poinformować że jesteśmy po świeżej dostawie ponad tony żywej skały w jeszcze lepszej jakości niż ostatnio, na skale bardzo dużo życia a te kształty, kolory po prostu bajka ! Zapraszamy już dzisiaj do Warszawy i Zabrza. Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2010 A już wkrótce dostawa ryb i koralowców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach