dperkowski 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2010 Akwarium po prostu bajka, super ułożenie skał (jedno z najładniejszych na forum), obsada - wszystko ze soba bardzo fajnie współgra i tworzy jednolitą całość. Kolory wbijają w fotel zarówno na zdjęciach jak i na żywo. Jeden z ważniejszych zbiorników który był dla mni inspiracją przy zakładaniu mojego pierwszego mikro oceanu Życzę wytrwałości, bo jedynie mogę sobie wyobrażać jak wiele trzeba przełknąć przy takich kataklizmach i jak to boli ... Cytując klasyk "Niech ta porażka będzie nawozem przyszłych sukcesów" Chociaż to właściwie nie porażka a sukces juz jest, ale jakoś tak mi przypasowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Sierpień 2010 minął kolejny miesiąc więc czas na nowe fotki - tym razem bez statywu i innym aparatem więc wyszło nieco gorzej w sumie nie wiele się w akwa zmieniło - doszło kilka nowych korali - z rybami wciąż czekam - ale powoli zacznę na nowo kompletować obsadę a że sezon letni się kończy więc czas powoli zabrać się za akwarium - powymieniać węgle, żywice, świetlówki żeby za jakiś czas znów raziło w oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Sierpień 2010 Bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2010 Widze że szykuje się nowy TOTM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2010 Mnie już razi w oczy . Kris nie dobijaj mnie proszę . Jest pięknie , kolorowo i bajkowo . Wielki szacun . Mam propozycję – może wskoczysz do mnie zrobić taki bajkowy świat i zostawisz parę rad . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2010 Jak rzekł Włodek, tak jest. Dołączam się do ,, fanklubu" z Piły. Jako że dopiero dziś przeczytałem Twoje posty chcę dodać, że u mnie na ospę, która niestety prawie wszystkie nowe ryby sieje, zawsze skuteczny okazał się czosnek i całodobowo UV-ka przez ok 3 tygodnie. Ma to uzasadnienie w cyklu rozwojowym pasożyta- ważne by stadium wolnopływające utłuc zanim osiądzie na niezakażonych rybach. Mam UV- kę wpięta w główny obieg bez by-pass, kilka tysięcy litrów na godzinę zdezynfekuje i widać, ze to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2010 Krzysiu, jest szał Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2010 dzięki chłopaki dziś miałem trochę czasu więc postanowiłem szkolić się dalej i poszukać ciekawych ujęć ... ale to jeszcze nie to podmieniłem dziś węgiel, dosypałem kulek, świetlówki wymienione - za miesiąc kolejne fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2010 Witam Normalnie szczeka opada, pewno na żywo wyglada znacznie lepiej:D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2010 bardzo ładny pojemnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2010 Hmm po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach