Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Witam falstart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 No i....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 No i....? Chyba się jeszcze nie obudziłem bo nie zrozumiałem pytania. Przeczytam je później i może wtedy zatrybię o co kolaga zapytuje;-) Edit: Już wiem. Reakcja kolegi jest zrozumiała. Mój falstart. Kolega wcześniej wspomniał o tych LEDach w którymś z postów. No tak, wypada tylko usunąć siejące zamęt treści. Co też właśnie czynię. Uprzejmie proszę moderatora o usunięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2010 Spoko nie o to mi chodziło Kosek. Zasygnalizowałeś obecność tych ledów i ... koniec. Myślałem że będzie jakiś dalszy ciąg - Po prostu myślałem że nie wysłałeś całego posta Moje zdania na temat XP-G jest jak najbardziej pozytywne. To naprawdę ładnie świeci jak się zaprzęgnie do pracy porządny driver. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach