slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Miałem dzisiaj niezmierną przyjemność zawitać w szczepkarium u nie Jakiego Big........ coś takiego widziałem tylko tylko RAZ ZA GRANICĄ we Francji jak tak dalej będzie to w końcu stolica akwarystyki morskiej powróci nad morze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 w jakich godzinach Pan B. obsługuje interesantów ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 w jakich godzinach Pan B. obsługuje interesantów ?? Napisz ale wydaje mi się że 22-6 tak jak jest prąd tańszy .............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Napisz ale wydaje mi się że 22-6 tak jak jest prąd tańszy .............. To on ma taki mocny czajnik że na drugiej taryfie kawę robi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 tomajk w końcu kryzys jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 To on ma taki mocny czajnik że na drugiej taryfie kawę robi ? Nie.............. zaproponował kawę ale pozostałem przy wodzie ale akwarium to bajka. Zastanawia mnie fakt dlaczrgo ludzie mający bajeczne akwaria tym się nie chwalą Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Zastanawia mnie fakt dlaczrgo ludzie mający bajeczne akwaria tym się nie chwalą Pozdrawiam Za wysoki stopień samokrytyki A co by było gdyby jakiś wyrywny gość z zawiści powiedział, że tam pompę widać, albo inaczej by skałę ułożył ? zawsze się może znaleźć taki delikwent więc po co ryzykować. Gdzieś już widziałem krytykę szczepkarium BIG.....a, ręce opadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 ej aj tez chciałem iść wpadnę z Tomkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Masz rację 100 % A widziałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Niestety tylko na fotkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Niestety tylko na fotkach. Warto naprawdę polecam to nie reklama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2010 Na żywo to bajka pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach