Edirafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień Witam Panie i Panów, chciałem zapytać jakie lampy polecacie pod zbiornik 100x50x50, teraz swieci u mnie blau 6x39w plus belka actinic od aquael, obsada mieszana z przewagą sps. Pozdrawiam i bede wdzieczny za opinie i sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień Godzinę temu, Edirafa napisał: Witam Panie i Panów, chciałem zapytać jakie lampy polecacie pod zbiornik 100x50x50, teraz swieci u mnie blau 6x39w plus belka actinic od aquael, obsada mieszana z przewagą sps. Pozdrawiam i bede wdzieczny za opinie i sugestie. Korale rosną i są zdrowe i nic się nie dzieje pod tym ustawieniem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edirafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 59 minut temu, AnT napisał: Korale rosną i są zdrowe i nic się nie dzieje pod tym ustawieniem ? Generalnie jest ok, ale chcialbym zmienic na ledy, zwlaszcza ze swietlowki drożeją, a trzeba je jednak wymieniac co 6 miechow max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień Ja bym zostawił T5, ale zrobisz jak zechcesz. Lamp jest duży wybór, wszystko zależy od budżetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach