ignisdei 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Kwiecień 2023 (edytowane) Mój baniaczek 320 l Edytowane 21 Kwiecień 2023 przez ignisdei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boos82 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Kwiecień 2023 Pięknie i kolorowo. Tak trzymać . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2023 Kolorowo, kolorowo, to chyba od tej zdrowej wody Muszynianka, Rzeszowianka, Jak dłogo masz baniaczek? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2023 cześć, jak byś miał coś ciekawego do oddania, sprzedania to pisz, kompletuję obsadę, a mam do ciebie rzut beretem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boft 16 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2023 Ładny i naturalnie wyglądający baniak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignisdei 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Maj 2023 W dniu 26.04.2023 o 10:39, mazmaciek napisał: cześć, jak byś miał coś ciekawego do oddania, sprzedania to pisz, kompletuję obsadę, a mam do ciebie rzut beretem Chętnie wymienię szczepki Montipory red fire, Seriatopory milki, , Echinophyllii, Pavony zielonej, Sinuari Dury, sarko długopolibowy. Jest na zbyciu Krab niebieskio nogi. Ślimaki turbo.. jak co pisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach