Skocz do zawartości
Spajdi

[72l] Czyli pierwsza solniczka by Spajdi...

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, to moje rodzynki jak patrzę z jakich patyczków tak porosły to widzę, że to wszystko ma SENS :thumbsup:

I o to właśnie w tym hobby chodzi! O momenty satysfakcji. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorzucam kilka fotek ciut lepszym aparatem, aczkolwiek nie miałem wystarczająco dużo czasu, żeby go "ogarnąć" więc to pewnie max. 20% jego możliwości, ale jest ciut lepiej niż na wcześniejszych fotach :unsure:

dsc02781d.jpg

dsc02771z.jpg

dsc02762l.jpg

dsc02745a.jpg

dsc02738k.jpg

dsc02675p.jpg

Gdybym miał taki aparacik na dłużej to pewnie fotki byłyby przyzwoite, ale i tak jest ciut lepiej niż na moim struclu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest fajniutko a monti to heheh jeszcze trochę i z wody wyjdą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe z Monti to cały czas podnoszę poziom wody, ale powoli szkła brakuje :lol: Tak poważnie to nie chciałbym ich łamać bo fajne są takie spore egzemplarze, ale no nie wiem co zrobię... Chyba jakoś przemebluję skałę czy coś za jakiś czas, żeby je ocalić choć ogólnie zaczyna się robić ciasno w akwa, a na zmianę bańki się nie zanosi... Spuściłbym ojcu 240l słodkie i tam to wrzucił, ale trochę koszty... No nie wiem musiałbym to przemyśleć i z ojcem pogadać... Z drugiej strony to już bym nie miał akwa w swoim pokoju... Za dużo dylematów na jeden wieczór myślenia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi