thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2011 Dzięki, to moje rodzynki jak patrzę z jakich patyczków tak porosły to widzę, że to wszystko ma SENS I o to właśnie w tym hobby chodzi! O momenty satysfakcji. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2011 No chyba nieglugo bedziesz stawila wieksze szklo:-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajdi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2011 Dorzucam kilka fotek ciut lepszym aparatem, aczkolwiek nie miałem wystarczająco dużo czasu, żeby go "ogarnąć" więc to pewnie max. 20% jego możliwości, ale jest ciut lepiej niż na wcześniejszych fotach Gdybym miał taki aparacik na dłużej to pewnie fotki byłyby przyzwoite, ale i tak jest ciut lepiej niż na moim struclu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2011 jest fajniutko a monti to heheh jeszcze trochę i z wody wyjdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajdi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2011 Hehe z Monti to cały czas podnoszę poziom wody, ale powoli szkła brakuje Tak poważnie to nie chciałbym ich łamać bo fajne są takie spore egzemplarze, ale no nie wiem co zrobię... Chyba jakoś przemebluję skałę czy coś za jakiś czas, żeby je ocalić choć ogólnie zaczyna się robić ciasno w akwa, a na zmianę bańki się nie zanosi... Spuściłbym ojcu 240l słodkie i tam to wrzucił, ale trochę koszty... No nie wiem musiałbym to przemyśleć i z ojcem pogadać... Z drugiej strony to już bym nie miał akwa w swoim pokoju... Za dużo dylematów na jeden wieczór myślenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2012 Jak tam monti ? wylazły już z wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach