tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Wrzesień 2007 czy powercompact 55w 50/50 starczy mi do nano-50l zamieszczone w belce atman-czy lepiej 2x t5 w tej belce.lub nastepna opcja 2xt5 +1x15t8 w standartowej pokrywie.wolalbym 1 opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2007 wymiary zbiornika można prosić:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2007 60x30x35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2007 Z tego co odpisalem juz gdzie indziej - wszystko zalezy od docelowej obsady. Ale ja bym wziol 2xT5 24W - mam taki zestaw nad 60x40x40 i miekkasy rosna z predkoscia zadowalajaca. Tylko pamietaj, zeby zainwestowac w jakies dobre swietlowki (AquaScience, ATI, Arkadia) - naprawde robi roznice IME. Pozdrawiam, M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2007 Napewno T5 a najlepiej 4 x 24 W :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach