Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Zauważyłem w stopce :spiteful: Pochwalisz się?:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Jak będzie czym :spiteful: Dopiero co zalany :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 wchodze na forum, patrze, mówie ooo w końcu ciekawy topic, a tu lipa :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Wieczorem wstawię kilka fot z budowy zbiornika :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Wieczorem wstawię kilka fot z budowy zbiornika :dance3: no, to rozumiem :pardon: :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 To ja (i chyba nie tylko) czekam z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Czuję, że będzie niezła banieczka :spiteful:. Czekam z niecierpliwością na foteczki. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Wow, wow, wow:good: super, takie pomysły popieram, takie szczepkowe to bajka, jak dla mnie rewelacja. Juz jestem fanem tej szczepkowni he, he. a to dlatego, że sam miałem takie marzenie i jeszcze się łamię czy sobie takiej właśnie dużej szczepkowni sps nie postawić. niema nic piękniejszego jak obserwować wzrost szczepek od maluchów, powiększanie kolekcji, wyszukiwanie ciekawych okazów, za***ista sprawa. Czekam z niecierpliwością na foty i jakieś opisy jak to ma wszystko u ciebie chodzić. Będzie w jednym obiegu z 500-ką? Kurde, ale się nakręciłem, widziałeś ten watek tego portugalczyka pewnie nie ? Nareszcie ciekawy watek bedzie ;-) jessssss..:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 będzie od kogo szczepki brać :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 hehe Bigwalker a ja sie zastanawialem po jaką cholere ty te skałe skupujesz po PL. teraz sie wszystko wyjasnilo :] musi być niezly basenik. czekam na foty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Wieczorem wstawię kilka fot z budowy zbiornika :good: I już lepiej gadasz:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 no i jak z tymi fotami, bo wieczór już w pełni:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 gdzie fotki, już wieczór :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 już pierwsza gwiazdka zaświeciła to chyba już czas :good: czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 dawaj dawaj obadamy co wymysliles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Tak jak pisałem nie ma się jeszcze czym chwalić:good: Są dwa zbiorniki 360L ,połączone w jeden obieg i podpięte pod 800L sump. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 ciemnosc widze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Motam się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach