Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2009 no pewnie rapuje 24h hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2009 Tydzień temu wsadziłem pierwsze szczepki.Zacząłem od łatwych spsów.Na pierwszy ogień poszły montipory d. ,talerzowe i kilka szczepek mniej wymagających acropor. Na dzień dzisiejszy wszystko ma się dobrze,korale nie potraciły kolorków i mają nowe przyrosty :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2009 no to czekamy na foty jak się wszystko rozbuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2009 No to myślę że za jakieś trzy tygodnie coś mi sprzedasz ............. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2009 to ja ze Sławkiem wpadnę hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2009 spoko zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach