daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Maj 2010 i co tu można dużo gadać mistrz DIY wrócił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Maj 2010 Zaraz tam wrócił przechodziłem to wpadłem na chwilke Generalnie chciałem pokazać iż nie trzeba wkładać dużych pomp aby kulki były cały czas w ruchu , wystarczy tylko odpowiednia budowa filtra Jutro znaczy dziś dosypie jeszcze 300ml kulek i machne filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 No wreszcie coś nowego Rozwiązanie dolnego sita genialne wreszcie będzie można coś podpatrzeć Rafał przechodź się tu częściej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 ja tam sita nigdzie nie widzę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 To był taki skrót myślowy Chodziło mi o rozbicie strumienia wody na dole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 no właśnie kosz ssawny + niecka/stożek - bardzo fajne rozwiązanie mieszające dla pellet'ek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 bardzo dobre rozwiązanie - coć zmiast kosza zamontowałbym "grzybka" tak by woda całkowićie podmywała pelety - wtedy można by zmontować pompe o mniejszej wydalności... ale to tylko teoria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman Rożek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2010 i tu filmik jakość kiepska ale widać jak pracuje http://www.youtube.com/watch?v=ppoztwzou-m kupuje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2010 SKiba, nie chce sie madrzyc ale chyba troche za szybko te kulki ci sie kreca no i wyplyw jakby z jednej strony a nie rowno z calego dna. Mysle ze im lepie jak sie poruszaja a nie koneicznie gnaja gora - dol - gora. ale poza tym - super :-) no i ile takie cacko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2010 Dobrze Cię widzieć Rafale z powrotem dłubiącego w DIY Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2010 Skiba czy taki filterek będzie kiedys dostępny u Ciebie? Chętnie bym kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2010 Chyba trza będzie do Ciebie zajechać, widzę że baniak wreszcie odpalony, możnaby jakieś piwko spić i pogadać Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach