kocan1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 Fotorelacja z II Zlotu Nano-reef: http://www.akwa-mania.mud.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 Z całym szacunkiem, ale to jest zlot nano-reef a nie aqua-reef więc może tam zamieść swoją fotorelacje. I kto ten starszy Pan? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 Bez przesady Dan, na tyle rzadko się zloty trafiają, że można wrzucić relację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 przeglądałem relacje, ciekawe rzeczy były omawiane, zwłaszcza ledy, odpieniacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 A mnie ciekawi sól TM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 A mnie ciekawi sól TM. Co konkretnie. Przygotowuje maila z kilkoma pytaniami ( do Eckarta) , moge dołaczyć i Twoje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Z całym szacunkiem, ale to jest zlot nano-reef a nie aqua-reef więc może tam zamieść swoją fotorelacje.I kto ten starszy Pan? Hmmmm.... zlot pl.rec.akwarium w Gdyni lata temu bo ja wiem 12,13 ? Ilośc uczestników x 10, sympozjum akwarystyki komercyjnej we Wloclawku ilość osob x 2.... jak dalej tak pójdzie nastepne sympozjum bedzie w gronie organizatorów... szkoda..- Snochu,, wiedze że praca za biurkiem służy ;-) Widać już nie nurkujesz w tych 6 tys ;-) MK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Nie mam nic przeciwko wklejaniu linków ale tak się zastanawiam jak długo na NR by istnial link do aqua-reef... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 raczej niezbyt długo :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 zgadzam sie, informacja kompletnie zbedna tym bardziej ze jest juz na NR. Ja rozumiem Kocan1 że fotki napstrykałeś ale... od strony akwarystyki morskiej jak dla mnie nie było tam nic ... nowatorskiego, odkrywczego itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 @Mariusz Odezwij się do mnie, bo mam zły numer komórki do Ciebie PS. ANI RAZU nie był wykasowany link do AR na naszym forum. Wystarczy w wyszkuiwarkę wpisać aqua-reef.pl - wyskoczy 71 tematów. Dlatego przed napisaniem tego typu informacji - można najpierw je sprawdzić, a nie wypisywać głupoty 8) Powiem coś, co może nie będzie popularne - na nano-reef ani razu nie pojawił się temat w którym KTOKOLWIEK obrażałby KOGOKOLWIEK z aqua-reef -czego niestety w drugą stronę powiedzieć nie można - przykładów było mnóstwo(i są do dziś). Dlatego tworzenie jakiejkolwiek niezdrowej atmosfery pomiędzy użytkownikami tego i tamtego forum jest dla mnie chore i niezrozumiałe. Wiem, że aqua-reef bardzo długo funkcjonowało tylko i wyłącznie jako opozycja do nano-reef - a złośliwe uwagi były na każdym kroku. Po ilości merytorycznych dyskusji które aktualnie są prowadzone na Aqua-Reef sądzę (i mam taką nadzieję że się nie mylę) że ten okres już minął. I oby tak pozostało - czego wszystkim życzę. pozdr Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 kocan1, bardzo fajna stronka:good: ,szczególnie imponująca jest ilość fotoreportarzy z imprez i wystaw:good: ,na częsci z nich byłem, jednak zadnych fotek juz nie mam ,a tu taka miła niespodzianka :nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Snochu,, wiedze że praca za biurkiem służy ;-) Widać już nie nurkujesz w tych 6 tys ;-) MK W 6tys. już nie, mógłbym się nie obrócić, dlatego postawiliśmy ze 2 lata temu 12tys., żeby mimo wszystko mógł pobawić się raz na jakiś czas w kaszalota. A wagowo upodabniam się do Ciebie, mój Miszczu :dance3: A co do pretensji do kocan1 za to, że wkleił link do relacji ze zlotu nano-reef, to nie wiem czy szanowni aqua-purytanie zwrócili uwagę, że Ci Państwo nie patrzą czy zlot jest nasz, wasz, biały, czerwony, jeżdżą gdzie się da i robią z tego foto-story. I za to wielki ukłon :nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 A co do pretensji do kocan1 za to, że wkleił link do relacji ze zlotu nano-reef, to nie wiem czy szanowni aqua-purytanie zwrócili uwagę, że Ci Państwo nie patrzą czy zlot jest nasz, wasz, biały, czerwony, jeżdżą gdzie się da i robią z tego foto-story. I za wielki ukłon :nono: popieram w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 A co do pretensji do kocan1 za to, że wkleił link do relacji ze zlotu nano-reef, to nie wiem czy szanowni aqua-purytanie zwrócili uwagę, że Ci Państwo nie patrzą czy zlot jest nasz, wasz, biały, czerwony, jeżdżą gdzie się da i robią z tego foto-story. I za wielki ukłon :good: POPIERAM. Prosiłbym też Przemka, tak na przyszłość, że skoro te zloty nie są przypisane tylko i wyłącznie do NR to zaproszenie mogłoby się również pokazać i na tym forum, chociaż INFO- co, jak, gdzie. Żeby nie było zbędnych komentarzy to watek czasowo przyklejony i zamknięty. (taka moja mała propozycja) Niektórzy z nas być może chętnie wzięli by udział w takim zlocie, a nie śledzą wspomnianego wyżej forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Dlatego tworzenie jakiejkolwiek niezdrowej atmosfery pomiędzy użytkownikami tego i tamtego forum jest dla mnie chore i niezrozumiałe. Przemku liczę, ze zgodzisz się, że bardzo wiele osób korzysta zarówno z aqua jak i nano więc to obrażanie to taki kiepski pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Są też pierwsze pozytywne efekty burzliwych dyskusji: Tomajk POPIERAM.Prosiłbym też Przemka, tak na przyszłość, że skoro te zloty nie są przypisane tylko i wyłącznie do NR to zaproszenie mogłoby się również pokazać i na tym forum Też popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Po ilości merytorycznych dyskusji które aktualnie są prowadzone na Aqua-Reef sądzę (i mam taką nadzieję że się nie mylę) że ten okres już minął. JA też tak mam taka nadzieję Przemku Dlatego PROSIŁBYM aby tak jak mówił tomajk dac znać na NASZYM forum o takim "zlocie" :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach