brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Hm, nie mierze i nie mam jak zmierzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Hm szkoda byśmy zaraz wiedzieli jak się maja bakterie moim zdaniem to nie lej cycle jak lejesz zeobak i troszkę za dużo kropelek zmniejsz pół dawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Cycle nie leję, nawet nigdy nie lałem. Co do ilości zeobaku to zmniejsze. Pierwszą dawke dałem taką......szokową. Zobaczymy co będzie się działo. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 @Fool szklo jak dozujesz bakterie pod kątem redoxu, jaka jest zależność tych dwóch rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 jak miałem niski redox 250-300 lałem ZB 2x w tyg po 2 krople i ZS rano wieczór po 2 krople jak mam powyżej 400 nie leje ZB tylko ZS po 1 kropli 2x dziennie a jak dochodzi do 500 nic nie leje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Brzydzi, ile lejesz ZS2? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Nie leję ZS2. Tylko balling i vitalizera dałem dwa razy. Kiedyś lałem ZS2 po chyba 4 kropel dziennie, ale było to z dwa - trzy miesiące temu. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2009 Czyli wino pomaga ? hmmm............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach