Osmodeusz 63 Zgłoś odpowiedź Napisano poniedziałek o 19:23 (edytowane) dziwna sprawa chyba się wyjaśnia, hmm... http://www.marinesciencegroup.org/wp-content/uploads/Pubblicazioni/2005 06 sex reproduction bpr goff-airi.pdf No taka sytuacja... Edytowane poniedziałek o 23:37 przez Osmodeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 63 Zgłoś odpowiedź Napisano wtorek o 21:41 (edytowane) Do wiosny miałem czekać, ale wyszło jak zwykle... (nie mogłem się oprzeć) dzięki Seb zestresowane jeszcze... Teraz szukanie miejsca i kombinowanie, gdzie im będzie dobrze Edytowane wtorek o 21:52 przez Osmodeusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 9 Zgłoś odpowiedź Napisano wtorek o 22:23 Może u mnieWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 9 Zgłoś odpowiedź Napisano środa o 09:16 możesz... nikt nie broni dla mnie najważniejsze, że udowodniłem sam sobie że można - bez cudownych kulek, butelek, mega sprzętu... a że bez odpieniacza, mega lampy, filtra RO, sumpa, rollermata? Mnie to motywuje Nie mam zamiaru z nikim się ścigać,(bo niby z kim?) dalej będę prowadził ten zbiorniczek tak, jak to sobie założyłem po cichutku robię swoje mimo wielu ograniczeń i wciąż będę podnosił poprzeczkę i kombinował po swojemu, bo ciągle się uczę czegoś nowego I o to właśnie chodzi, robisz wszystko tak jak powinno się robić.Wszystko sprawdzone, suplementy z domowej apteki, nie firmy które biją kasę na nazwie, markowe opakowanie a w środku to samo co np. w lidlu czy biedronce.Masz doświadczenie i widać że jesteś pożądnym hobbystą, (tobie wykopie studnię posolę wodę i też utrzymasz wymagające zwierzaki)Trzymaj tak dalej, a ja będę się od ciebie uczył, pozdrawiamWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach