Skocz do zawartości
erybka

Okradziono Sklep z Morszczyzną (eRybka)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzisiaj W Nocy mialo miesjce włamanie do Mojego sklepu w Zabrzu ul.Sienkiewicza 14

Skradziono mi prawie cały Towar min;

Pokarmy i preparaty Kent Wszystkie mozliwe do Akwarium Morskiego W Opakowaniach 500/25ml Biosendiment we wiaderkach, pokarmy dla Ryb Kenta , sól 25kg Chemii kenta bylo ok 40opakowań

Tropic marin Testy i mikroelemnty w opakowaniach 1,8kg

Sera, hydroemtry, testy, pokarmy, bakterie, Terometry

AquaMedic Cała Chemia od leków po odżywki, hydrometry, zaowrki, grzebienie, przelewowe, świetłowki, odpieniacze Miniflotor, Lampa UV 5W, elektrody pH, pompy OR i PH, Odbłyśniki 54W , Lampa OceanLight 150, AquaNiveaumat, SP 3000

JBL Koralfuidy, Tarce Marin 3 komplety, Magnesium Marin Calcium Marin, Testy do wody

Tetra testy

Profilux Moduły Ph, Redox i zasolenie, listwa zasilajśąca, kable USB

Pompy Marea 2400/3200/4400/10000 ok 30szt

Pompy AquaBee 300/500/1000/2000/2000-1/3000/6000 ponad 43szt pomp

Pompa Deltec HLP 5250

Lajon 112 2szt

Elektrody PH

Swietlówki ATI

Akcesoria typu przeloty, hydraulika, szczypce

Butla CO2 2kg i 6kg

Klimatyzator, waga elektroniczna, drabina

Pieczątki firmowe

Dokładną liste sporżadze dzisiaj wieczorem.

Nawet chcieli zajeba,.c lampe Giessemena z nad duzego akwarium lecz nie dali rady, zrobili taką demolke ze pół zabrza słyszalo a jak pytalem to bylo cicho, rozwalili tak drzwi ze 20kg muru lezy na podłodze.

Dla osoby która będzie miala jakies informacje o tym sprzęcie przewiduje nagrode.

Pozdrawiam

Tomasz Niewiadomski

tel 505-163-370

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obserwuj allegro, inne aukcje i giełdy akwarystyczne. Gdzieś te pala*ty muszą to sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pitole. normalnie szok. to wygląda na atak konkurencji. wiedzieli co mają zabrać. gupików przecież nie ukradli. JESTEM W CI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi to wygląda na kradzież na zlecenie.Większość towaru jest przeznaczona do akwarystyki morskiej i taki towar trudno jest opchnąć w zwykłych sklepach zoologicznych.Myślę że tym skur****ą noga się podwinie :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ubezpieczenie mam ale na bardzo niską Kwote ok 6 tys zl jak nie mniej , mam problem z kontaktem z PZU, dopiero w poniedzialek cos zalatwie. Szkoda gadać skurw..e nawet ryby chciali wyłapać bo siatki w akwariach byly a wiaderka pelne wody.

Szkoa gadać!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nawet za ryby się brali to jak nic mieli na wsio kupca......bo coby z życiem robili??szukali dopiero kupca.....A tak a pro po to co ci curwa sąsiedzi nic nie widzieli nic nie słyszeli???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wygląda na atak konkurencji. wiedzieli co mają zabrać.

Ej no... ja jestem czysty ;)

Ale szczerze współczuję. Na razie nikt się ze mną nie kontaktował ani nie proponował żadnego okazyjnego "wstawiania w komis". Będę czujny i jakby co - dam znać.

Pozdrawiam - Kraszan

www.oceany.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi