Skocz do zawartości
klakier

Miejscowość

Rekomendowane odpowiedzi

Droga obsługo forum, zwracam się z uprzejmą prośbą .... (i tu następuje miłe lanie wody dla podbudowania czytającego) ...

Prośba natomiast jest taka, aby gdzieś pod avatarem, ilością postów itd. pojawiała się miejscowość, co ułatwi kilka spraw.

Przykład : :)

Ogłoszenie w dziale targowisko, że sprzedam szczepki .... odbiór osobisty, nie wysyłam. Tylko nie napisane obiór osobisty gdzie.

Ewentualnie widoczna przynależność do grup, i wtedy stworzenie grup dla danych miejscowości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje pięknie, pozostaje tylko, aby reszta zaktualizowała swoje profile :nono:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO ja mam jeszcze pytanie. Czy przyglądanie zdjęć dodanych jako załącznik w poście może wyglądać tak jak wcześniej? tzn. otwieramy zdjęcie, klikamy na prawą część obrazka i mamy następne, analogicznie w drugą stronę. Teraz otwieranie każdego zdjęcia po kolei jest delikatnie mówiąc mocno irytujące, przynajmniej dla mnie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TO ja mam jeszcze pytanie. Czy przyglądanie zdjęć dodanych jako załącznik w poście może wyglądać tak jak wcześniej? tzn. otwieramy zdjęcie, klikamy na prawą część obrazka i mamy następne, analogicznie w drugą stronę. Teraz otwieranie każdego zdjęcia po kolei jest delikatnie mówiąc mocno irytujące, przynajmniej dla mnie:D

Popieram:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działa ale na obu kompach wygląda to inaczej B) Mam systemy Vista 32bit i Vista 64bit. Na 64bitowej wersji mam przewijanie na zdjęciu a na 32bit mam pod zdjęciem. Ale ogólnie jest to o co chodziło :nono: thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek , jeszcze jedna prośba.

Otwierane tematy zawsze starują ze strony początkowej , zdecydowanie lepiej jak by była wyswietlana ostatnia strona wątku.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@andrniew - obok ostatniej osoby która napisała w temacie są dwie strzałki jak klikniesz na nie otworzy się ostatnia strona.

pozdrawiam

konrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@andrniew mozesz to zrobic w dwojaki sposob:

1. nie zmieniajac nic w ustawieniach forum tylko klikajac na strzalki przy nickach osob ktore jako ostatnie napisaly posta:

73c047e041d0257d.png

2. Nastepny sposob jest zmiana tego na stale w swoim panelu uzytkownika:

Panel Użytkownika --> Edycja Opcji --> Tryb wyświetlania tematów --> i tam w rozwijalnym menu wybierasz "Liniowy - Najnowsze jako pierwsze" --> na koniec klikamy w "Zapisz zmiany"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:dance3::shocked::shocked::shocked: snakecharner jestes z Bielawy (kolo Dzierzoniowa) ??? To moja rodzinna miejscowosc !! No prosze juz sie przydala nowa funkcja na forum :)

Co tam w Bielawie slychac ? Ten zoologiczny kolo bajki ma juz cos morskiego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hey

zgadza się z tej Bielawy :-P

w zoologicznym niestety nic morskiego nie ma , chociaż jakieś 10 lat temu było :-)

Oparte jeszcze na filtracji dennej, a całą atrakcją była rurówka . :-P no może była jeszcze jakaś ryba ale nie pamiętam.

Jedyne miejsce gdzie można podjechać to albo Wrocław albo Jelenia Góra

Jak byś chciał się coś więcej dowiedzieć to pisz na PW lub na gg 5436701

pozdrawiam

konrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi