Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Obecnie korzystam z soli Preisa ale nie ukrywajmy jest do droga sól i zastanawiam się czy nie przejść na coś innego . Macie jakieś alternatywy ? Nie chcę najtańszej soli . Szukam czegoś podobnego do Preisa ale tańszego . Co myślicie o soli Kenta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Ja od kilku lat używam Tropic Marin Reef pro i jestem z tej soli naprawdę zadowolony tak ze gorąco ja polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 tylko, że szukam czegoś trochę tańszego a twoja sól jest droższa od Preisa http://korale.pl/index.php/cPath/32/sort/2a/page/2 . Interesują mnie opakowania po 20-25kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Używałem kiedyś Kent'a jeszcze przy mniejszym akwarium. Zła na pewno nie była, ale porywać tez nie porywała. Szczególnie, ze ma sporo mniej "soli w soli" porównując ja do Preisa. Jak szukasz taniej i niezłej soli to pomyśl nad ATI. Dobrze ją wspominam, tania, tyle że dwuskładnikowa i trzeba troszkę kombinować przy rozrabianiu. Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Reef Crystal.Osobiscie nie uzywalem ale kolega uzywal i korale ladnie rosly, takze sps'ki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach