Gość Muniek Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Lipiec 2009 Mam pytanie czy Biodigest i Biooptim powinno trzymac sie w lodówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Lipiec 2009 Cześć. Nieotworzone ampułki z BioDigest i BioOptim można trzymać w choćby w szafce. Byle nie w słońcu Otworzone i zamknięte np. wyżutą gumą do żucia raczej należałoby trzymać w lodówce. Wynika to z faktu, że gaz jaki jest w ampułkach to azot i nie ma w nich tlenu, co hamuje rozwój bakterii. Otwierając je wpuszczamy tlen i umożliwiamy ich rozwój. Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Muniek Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Lipiec 2009 dzięki za inf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Lipiec 2009 ja biodigest przelewam do malej strzykawki 'zamykam' ja igla i chowam do lodowki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach