KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 ile Ci UPS policzyl? ile wazyla paczka? malo oplat celnych Ci powiem, poszlo jako GIFT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 Bardzo trudne pytania zadajesz. Zona odbierala paczke, tzn UPS przywiozlo paczke do domku i zona zaplacila 89zl. To wszystko. Wczesniej zrobilem transfer Western Union w banku PKOBP (1480zl). Wszystko odbylo sie tak jak pani z Chin mi napisala. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aeternus12 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 mogę dostać namiary na tego sprzedawce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 to jak nam jeszcze zdradzisz sprzedawce tych lamp i dasz namiary, to przyczynisz sie do spadku chorych cen i wkurzysz paru sprzedawcow;) (a conajmniej jednego:D ) Oczywiscie za udostepnienie tgio namiaru bede ja, jak i wiekszosc kolegow, zainteresowanych tym tematem, bardzo wdzieczna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 to może jakieś zbiorowe zamówienie?:cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 to może jakieś zbiorowe zamówienie? jestem za :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 ja wlasnie dostalem do testow ta lampe. Mam juz pare uwag ale poza tym wyglada i swieci zacnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Czy to nie te same lampy ktore sprzedaje Przemek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Czy to nie te same lampy ktore sprzedaje Przemek? te same tylko po naliczeniu sporej prowizji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 no faktycznie przebicie spore. Widzialem te lampi w akcji. Z tego co sie dowiedzialem to z reefshopu maja mozliwosc sterowania swiatlem bialym i niebieskim. W listopadzie, jezeli bedziecie robic jakies zamowienie wieksze, pisze sie na jedna lub dwie takie lampki. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Na allegro tez juz sie pokazaly :cry: http://www.allegro.pl/item720821458_lampa_led_120w_super_oferta.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 "LAMPA TEJ MOCY POWINNA ZASTĄPIĆ TYPOWE OŚWIETLENIE HQI (14000K) O MOCY 250-300W I POWINNA ZAPEWNIĆ PRAWIDŁOWE OŚWIETLENIE DLA ZBIORNIKA 120-150 LITRÓW." Cos nie tak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 szkoda, ze nie robią 150W:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Witam, Dla wszystkich zainteresowanych zamieszczam link http://www.alibaba.com/product-gs/251142264/perfect_sunrise_sunset_effect_aquarium_led.html To od tej pani kupilem lampy. Powodzenia w negocjacjach. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 bogata oferta tej pani http://bsled.en.alibaba.com/productgrouplist-50399545/LED_Lights.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Ano jest troche tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2009 Tak, jedyny problem "tych egzemplarzy" to fakt ze daja dosc biale swiatlo. Za duzo jest bialych w stsounku do niebieskich wiec... Drugie to fakt ze nie wszystkie biale z niebieskimi sa naprzemiennie Na koniec to fakt ze drivery , zasotosowane maja wieksze straty niz to powinno byc .... To tak na szybko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aeternus12 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2009 udało mi się skontaktować z firmą: Wenzhou MVAVA Imp&Exp Co.,Ltd oto odpwowiedź: Thanks for your inquiry on our led aquarium light. Attached detail and price , pls check the attached files. 2 pcs total cost 580 USD including shipping to Poland. The color ratio of white and blue leds can make as customer need. Any question, pls feel free to contact us . Thanks and best regards, Michelle Wenzhou MVAVA Imp&Exp Co.,Ltd Tel:86-577-28807039 Fax:86-577-88807227 Mail: exp@mvava.com wychodzi prawie 1700 zł za 2 lampy z transportem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach