tomi8536 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2015 (edytowane) Witam . Posiada ktoś z forum kontakt ,namiar na Leszka z aqualed mam jego lampę a skasował mi się program do obsługi i chciałem się z nim skontaktowac lecz zgubiłem telefon a co z tym idzie kontakty..Z góry dzięki za pomoc Edytowane 17 Październik 2015 przez tomi8536 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2015 witam również mam pytanie co z Leszkiem z tego co wiem jest wielu użytkowników jego lamp, ludzie mają problemy, sprzęt na gwarancji itd. Strona internetowa firmy Leszka nie działa klienci są za przeproszeniem czarnej d...e. Oprogramowanie lampy nie jest kompatybilne z Windows 10 i co dalej? Może jest ktoś wstanie nas poinformować co dalej z produktami Leszka i ich serwisem. Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2015 kontakt zobacz tutaj ... a tak w ogóle, to nie rozumiem tego biadolenia > aqualed.pl sprzedając wydawał karty gwarancyjne > nie chce się wierzyć, że brak tam kontaktu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2015 Witam Mam pytanie czy kupowałeś kolego coś w aquled ? wydaje mi się że nie. Jak nie to mam prośbę nie pisz w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia. Pozdrawiam Robert kontakt zobacz tutaj ... a tak w ogóle, to nie rozumiem tego biadolenia > aqualed.pl sprzedając wydawał karty gwarancyjne > nie chce się wierzyć, że brak tam kontaktu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2015 upss, czyżby telefon nie był już aktualny z podanego linka ... > bo to w temacie niejako wątku wszak jest a jeśli jest tak 'ciężko' jak wynika z Twojego post'a, to dziękuję Opatrzności w takim razie, że nie udał mi się zakup w aualed.pl ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach