Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2009 Wyrażam tym tematem swoje zaniepokojenie, zniesmaczenie i wręcz kosmiczne niezrozumienie sytuacją jaka się "rozkręciła" czy "nakręciła" w świadku komercyjnej akwarystyki. Nie oczerniajmy, nie oszukujmy, nie kombinujmy. Zrobił się troszeczkę taki "rynsztok" - ten to jest "taki i owaki", nic nie umie, jakieś dochodzenia kto gdzie co kupił i nagabywania. Panowie chyba czas dorosnąć i przestać świrować. Pozdrawiam serdecznie, szczególnie tych, którym tak jak mi nie podoba się taka "pedalska partyzantka" Cezary Rebech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2009 Nie wiem za bardzo o co chodzi, ale jeśli jest tak jak piszesz to popieram twój protest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2009 Aaaa... cieszę się, że nie zostałem zignorowany :D:D Nie napisałem tego wszystkiego aby opluć "tego" czy "tamtego". Nie będę pisał personalnie. To jest mój zdecydowany protest w stosunku do tego co wyrabia się z ludźmi, którzy strasznie zmienili się po "wejściu w tzw. interes". Mam nadzieję, że się opamiętają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Jeszcze jedno - jeśli ktokolwiek będzie dalej wplatał moją osobę w swoje najnowsze dziwne czy dziwaczne zachowania to zacznę oficjalnie pisać o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 no ok, ale ja też za cholere nie wiem o co chodzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Rebciu, powiem szczerze, ze rownie zdziwiony jak Ty polskim rynkiem akwarystyki morskiej to jestem ja po przeczytaniu Twojego posta Kaziko dobrze to wyrazil - o co chodzi? A ja jeszcze dodam, o co Ci chodzi piszac cos w stylu "nie podoba mi sie caly swiat, pozdrawiam tych ktorym tez sie nie podoba"? Wybacz przejaskrawienie, nie odbierz go jako atak, ale po prostu malo kto ( tak mi sie wydaje) rozumie o co Ci chodzi. Ja bylbym za tym, zebys szerzej to opisal, bo co to jest "pedalska partyzantka" to ja nie mam pojecia. Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 No to otwórz oczy i je przetrzyj. W dziale "opinie o sklepach" same "ochy i achy", a jak się z ludźmi pogada to się włosy jeżą na głowie. Ty jesteś związany z komercyjną działalnością więc nie wierzę, że nie wiesz o czym piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 @Rebciu, a mnie sie wydaje, ze jakies sprawy które dzieją się w gronie kilku osób do których sie zaliczasz albo z którymi się stykasz rozciągnąłeś na cały świat. jestem przekonany, ze 90% ludzi, ktorzy sa na forum tutaj , czy na nano-reef, ma blade pojecie o co chodzi, a Twoj post niepotrzebnie rozciąga do skali całego środowiska konflikt miedzy jednostkami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Chciałem to napisałem. Nie podoba mi się styl w jakim się uprawia komercyjną akwarystykę i to napisałem. Może w przyszłości, przed kolejną "intrygą" ktoś się zastanowi i przypomni sobię ten wątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 @kazio ja tez nie mam pojęcia, o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 ja też nie wiem o co chodzi pozdrawiam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Ja wywnioskowałem że chodzi tu o rozmowy na temat jakości usług poszczególnych sklepów wygłaszanych poza forum ( z wyjatkiem topika " Opinie o sklepach" ) przez prowadzących podobna działalność oraz klientów tych że sklepów . Co innego w oczy co innego na ucho . Myśle że i tak każdy z nas decyduje gdzie jest mu nawygodniej robić zakupy i to że ktoś mogł byc niezadowolony nie znaczy że zniechęci tym kogoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Rebciu, ja tam nadal nie wiem, co to jest pedalska partyzantka. Tak jak napisales na innym forum - albo walimy wszystko w twarz, albo nie robimy nic. Wiec albo wywalisz wszystko w twarz komu trzeba, albo zamykamy ten temat i koniec. Tak przynajmniej wyglada moja propozycja. P.S Wzrok mam kiepski, wiec przecieram oczy, ale to nadal nie pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Ocelocik, lepiej tak nie pisz. Ja na N-R tak napisalem dajac Rebciowi minusa za osobiste żalenie sie w ramach forum. Kiedy cofnal sobie tego minusa dalem mu drugiego za malkontantctwo ( tak odbieram jego post ) - w efekcie mnie Rebcio zbanowal :-) Tu juz chyba mu nie pojdzie tak latwo ( chyba ). Wyglada to tak jakby kupil ( wnioskuje z watku ) zwierzaka od kogos nie do konca uczciwego a jak mu padlo zwierze to sie wyzala na forum - mozna i tak ale trzeba troche konkretów podawać a nie pisac ... "niby cos powiem, niby oni sa zle, ale nie powiem kto co i jak, za to jestem biedny bo stracilem pare stówek". Na koniec info o tym jak to zle robia "śliscy importerzy", no niby tak ale przeciez sam od nich kupil przed chwila... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Czy Wy naprawdę nie rozumiecie, że ten temat był skierowany do właścicieli sklepów, a nie to bicia piany? smithpl, mam prośbę znajdź sobię inny obiekt antyuwielbienia i sobię po nim skacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Rebciu, jak chcesz sobie pisac listy do sklepow to pisz sobie do sklepow. Jak nie wiesz co to jest forum publiczne to podaj sie do dymisji jak napisales w poscie na N-R. Dla twojej informacji - to nie sa fora skierowane na potrzeby sklepow tylko akwarystów morskich więc skoro tu piszesz to licz się z odpowiedziami, a jak masz coś do sprzedawcy to idź do urzędu ochrony konsumenta albo do sądu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 Nie jesteś odpowiednią osobą do kierowania moją osobą więc sobie odpuść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 żenada...!! własnie dlatego zrezygnowałem z NR... z powodu takich wypowiedzi i takiego nadętego tonu, między innymi autora tego watku... Takim dziwnym "teorią spiskowym" dziekuję... nie mam ani pół sklepu zoologicznego, ba, ani nawet nie mam żadnego znajomego ktory prowadzi takowa dzialalnośc... Takim wypowiedzią ja mówie stanowcze NIE i nie chciałbym wiedziec czegoś takiego tu, bo to powoduje niesmak i kłótnie... a tu raczej coś takiego nie ma miejsca i miec nie powinno... Ale to oczywiście to moje zdanie i reszta się z tym nie musi zgadzac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach