Skocz do zawartości
Admin

Nemo [Jelenia Góra]

Jak oceniasz sklep?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep?

• Zły
      3
    • Średni
      0
    • Dobry
      0
    • Bardzo dobry
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem zakupy kilka razy, bardzo miła obsługa ,profesjonalizm w 100%,zwierzaki zdrowe, pięknie wybarwione,jak narazie to chyba najlepszy sklep na dolnym śląsku ,polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4x zakupy i zawsze bardzo dobre, polecam sklep za jakość towaru, obsługę i zaangażowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego, że mieszkam w Jeleniej Górze bardzo często zachodzę do sklepu "Nemo". Tomek to naprawdę wspaniały gość. Czasem baaaaardzo zalatany :smile:, ale zawsze poświęci 5 minut jak przyjdę z jakimś pytaniem. No i co nie jest dla mnie bez znaczenia: nie zawsze mam gotówki tyle, ile trzeba. Tomek udziela mi wówczas kredytu :D. Tak trzymać Tomaszu :ok:!

P.S.

A swoją drogą: może ta osoba, która zaznaczyła w ankiecie ZŁY, uzasadniła swoją opinię? Tak byłoby uczciwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupiłem w tym sklepie Naso Elegansa. Rybka w bardzo dobrej formie . Kontakt ze sklepem idealny , jeszcze nikt nie poświecił mi tyle czasu na rozmowe co on. Rybke troszke obsybało ale po 2 dniach nie było śladu po wysypce . Bardzo fajny kontakt i to co mi sie podoba najbardziej to to ze właściciel nie wyśle żadnej rybki jak nie bedzie miał pewności że zdrowa . polecam wszystkim================ Nemo jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylem, widzialem - warto :D choc to jedyny sklep z morszczyzna jaki odwiedzilem jak dotad w polsce :D tomek to pasjonat, nie tylko sprzedawca. A to wielka roznica podczas zakupow :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bylem, widzialem - warto :D choc to jedyny sklep z morszczyzna jaki odwiedzilem jak dotad w polsce :D tomek to pasjonat, nie tylko sprzedawca. A to wielka roznica podczas zakupow :smile:

Troszkę też kupowałem nie miałem tej przyjemności być osobiście

ale nie mam żadnych ale.

Solidność. Myślę że to jest metoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem się pochwalić że udało mi się po raz kolejny zrobić zakupy w tym sklepie , nie miałem okazji jeszcze w nim być wszystko było załatwiane telefonicznie , ale jestem zachwycony obsługą oraz z otrzymanych okazów bo inaczej tego nie można nazwać . Ryby są w idealnym stanie , od razu pobierają pokarm i zaraz po aklimatyzacji w zbiorniku poczuły się jak u siebie w domu.

Wielki pozytyw dla sklepu, i dla właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w prawie rodzinnym mieście tylko chwilkę i wpadłem z ciekawości do sklepu przemiła obsługa. Widać troskę o klienta napewno zrobię zakupy w tym sklepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy sklep Nemo z Okrzei przeniósł się na Moniuszki 7a? To ten sam sklep?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sam ale morszczyzny już nie mają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UUUU to wielka szkoda, bo w ten weekend jestem w JG i myślałem, że jakieś zakupy zrobię :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bida 1 zbiornik pokazowy i trochę skały po likwidacji z jakiegoś zbiornika rozmawiałem z szefową i tylko jakieś większe zamówienia ale słyszałem że Pan Tomek to wyrocznia na naszym terenie więc warto z nim pogadać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi