Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2009 Tego nie może tu zabraknąć, szkoda gadać, koralowce kosmos http://www.zeovit.com/forums/showthread.php?t=16420 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2009 Piękne akwarium!! Wielkie gratulacje dla właściciela!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2009 szkoda tylko,że takie osoby nie udzielają się na forum, i nie dzielą ogromna wiedzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2009 Zbiornik ten to prawdziwy majstersztyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 Krótko mówiąc MISTRZOSTWO SWIATA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2009 Byłem dzisiaj u Krzyśka, akwarium rewelacja, korale czadowe- super okazy i śliczne kolory. Jeszcze raz dzięki za zaproszenie i niebieską:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2009 To i ja sie musze wybrac,tym bardziej ze mam blisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2009 Krzysiu zbiornik jak dla Mnie super znalem wczesniej tylko z opowiadan , miin R@fala ale to co opowial hmm nie umywa sie do tego co tutaj widzialem SUPER GRATULACJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2009 A ja tez juz widzialem na zywca,bajka wzor do nasladowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach