siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2014 Witam wszystkich Mam pytanie posiadam obecnie akwarium słodko wodne a dokładnie znajdują się w nim tropheus. Ale czegoś mi brakuje i chcę czegoś nowego czyli akwarystyka morska. Moje pytania czy ten zbiornik co posiadam czyli 450 l bez sumpa napędzany 2 filtrami zewnętrznymi nadaje się do akwarystyki oczywiście po zakupie odpowiedniego sprzętu do morskiego proszę o wasze opinie czy warto czy lepiej sprzedać i zacząć od początku Serdecznie pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2014 Nie napisałeś nic o wymiarach obecnego. Sump jest bardzo przydatny a filtrów zewnętrznych raczej nie wykorzystasz w morskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2014 Akwarium o wymiarach 150X50X60 bez sumpa i komina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2014 (edytowane) taki litraż to tylko z sumpem Edytowane 14 Listopad 2014 przez Mati123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach