picia385 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2014 Czy jest taka osoba, która pomoże, doradzi w akwarystyce morskiej? Chodzi dokładnie o pomoc przed zalaniem i pierwsze dni po zalaniu baniaka.Jak będzie taka osoba to proszę pisać na priv.Dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablus1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2014 Orłem w morszczyźnie nie jestem ale coś doradzić mogę. Jak coś to pisz na pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2014 Lepiej pisać tu na forum. Wtedy i inni coś skorzystają teraz a pewnie i kolejne nowe osoby się zjawią i chętnie poczytają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablus1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2014 Ok więc jedziemy. Co planujesz,jaki zbiornik, docelowa obsada, na bogato czy bez zbędnych kosztów itp itd. Pytaj; wszystko wyjdzie " w praniu". Ok więc jedziemy. Co planujesz,jaki zbiornik, docelowa obsada, na bogato czy bez zbędnych kosztów itp itd. Pytaj; wszystko wyjdzie " w praniu". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach