brdow20009 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 Witam mam smutną informacje moja żona zmarła o 2 w nocy z 29.10.2014r na 30.10.2014r ;(;(;( Kiedy piszę tą wiadomość to nie mogę przestać płakać , zostawiła mnie i syna miała 31lat jak zmarła syn ma prawie 7lat urodziny ma 05.11.2014r. Ten świat po prostu jest chory.Jeśli w złym dziane napisałem to przepraszam , jeśli to jest zły dział to proszę o przeniesienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 (*) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 (*) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jumani1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 współczuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 [*] współczucia stary też mam żonę w tym wieku i nie wyobrażam sobie ........ trzymajcie się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 (*) Trzymaj się... PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufcik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2014 [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2014 Trzymajcie się [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2014 [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2014 wiara,nadzieja ,miłość trzymaj się (+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AkwariumSzczecin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2014 Tylko czas goi rany . Bardzo Ci współczuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2014 Nie wiem jak czesto tu zaglądasz?ciesze sie że jesteś, niestety stałeś się wdowcem ,trzymaj się stary,niestety ból w nasze życie jest wpisany, mikołaj idzie chciał bym być dzieckiem trzymaj się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brdow20009 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2014 Temat można zmaknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morszczak-2009 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2014 (*) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach