Jumani1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2014 Witajcie Mam na imię Konrad i akwarystyka zajmuje sie od około 20 lat (ale zawsze słodkie, tanganika, paletki, holenderskie.....) Szukam kogoś z okolic Grodziska Mazowieckiego, kto byłby zapalonym maniakiem od solniczek z kim można by usiąść przy piwku, czy też innym napoju i porozmawiac/zebrać informacje odnośnie zakładania/utrzyania akwarium morskiego. Kogoś kto doradzi i ewentualnie pomoże jeśli by sie coś działo nie tak. Chciałbym postawić około 500~600 L baniaczek pozdarwiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jumani1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2014 ej no nie pchajcie się tak nie wszyscy w jednym momencie. a tak na poważnie, w zakresie pomocy chodziło mi o udzielenie informacji - czasami trzeba szybko reagować - a z forum różnie bywa ...... (jeśłi chodzi o szybkość) wiec jeśli jest ktoś kto byłby skłonny pogadać ze mną i pomóc mi w zaprojekowaniu akwarium i był z okolic Grodziska mazoweckiego - Warszawy - to byłoby naprawdę fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablus1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2014 Mam podobny litraż. Tel masz na priv. Ekspertem nie jestem ale w miarę możliwości postaram się pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Drugi Żaden ze mnie orzeł ale jak coś to dawaj znaka. Edytowane 1 Październik 2014 przez Tuptus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach