DarkPaw1ak 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2014 Witam forumowiczów, chciałbym przedstawić Wam moje nowe akwarium, niestety z powodów domowych musiałem zmniejszyć litraż, gdyż na większe nie mam miejsca .. Zbiornik to moje stare Krewetkarium w stylu ADA Mini m, wykonane ze szkła Optiwhite 6mm. Korale przeniesione ze starego akwarium.. Ale każdy chyba woli oglądać niż czytać wiec do rzeczy.. Zbiornik-36x22x26 Oswietlenie- 24w t5 (Lampa LED w trakcie kompletowania) +oświetlenie nocne 1w pasek led niebieski Cyrkulacja-fzn 3 Odpieniacz - resun SK po tuningu na mesh Grzałka-50w Skała - 3kg Woda Ro3 +DI Zasolenie- 1.024 sól instant ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2014 Powodzenia z utrzymaniem stabilnych warunków w tak małej ilości wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek23 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2014 (edytowane) Powodzenia z utrzymaniem stabilnych warunków w tak małej ilości wody Jak będzie robił regularnie podmianki raz w tyg 10-15% i będzie max 1 mała rybka, lub wcale to da spokojnie rade. Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpień 2014 przez jacek23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPaw1ak 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2014 Z założenia więcej niż krewetki nie planowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Androctonus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2014 Nie da rady Żółtka? Swoją drogą, zakładałeś gdzieś indziej temat z baniakiem ADA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPaw1ak 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2014 Było iwagumi przez jakiś czas, ale zlikwidowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Androctonus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2014 No wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPaw1ak 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2014 Znudziło mi się bo było prawie rok.. A że musiałem zmniejszyć litraż to przelałem wodę do tego ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach