Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 Witam. czy wkłady ro po roku działają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 W jakim sensie? Były mokre i po wysuzeniu chcesz je uruchomić, czy kupiłeś rok temu, leżały suche i chcesz zaczac używać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 w takim sensie że przez rok były używane i nadal używam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 Kwestia jaką masz wodę w kranie. Ja osobiście wymieniam co 3 miesiace, wymieniając regularnie prefiltry chronisz membrane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 aha a jakie filtry kupić po ja 150 ze place i mi gosciu wymienia je taniej bedzie samemu nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 150zł za same prefiltry, czy membranę też? Co Ty masz za filtr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 prefiltry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 A możesz pokazać zdjęcie tego filtra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2014 zrobie jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2014 Niezły zarobek ma ktoś na tobie. Wklep w komputer i zobacz po ile są takie jak Ty masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2014 ale ja niewiem dokładnie jaki ten filtr z 10 lat (nie wkłady) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2014 Pooglądaj tutaj http://www.filtrwody...lady-liniowe/31 jest sporo może coś będzie jak twój i dopasujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2014 to nie takie to są w takich plastikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2014 taką masz osmozę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2014 Może takie? http://www.filtrwody.pl/pl/c/Filtry-Akwarystyczne/46 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2014 Witam zaczynam z Morskim podpowie mi ktoś jaki filtr ro kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Sierpień 2014 to tenco enigma na zdjęciu pokazał tylko niema tych 2 na górze tylko 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2014 No to nieźle, prefiltry to koszt max 15-20pln, membrane za 60pln dostaniesz, a jak gosciu Ci wymienia same prefiltry za 150 to moim zdaniem dużo za dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach