Troman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2009 Witam Macie może instr.PL Salifert KH w wersji z 3 płynami , dwa przeźroczyste i jeden koloru zielonego. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Troman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2009 Nikt nie ma instrukcji do tego testu, dziwi mnie polityka firmy Salifert żadnych instrukcji w naszym języku a o zgrozo w moim nawet po angielsku nie ma. Coś mi się zdaje że zmienię firmę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2009 Czesc. Link Mam nadzieje, ze kaziko sie nie obrazi za link do jego strony :good: A co do polityki firmy Salifert to takowej chyba nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Troman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2009 Dzięki , co by się miał obrażać za reklamowanie strony :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2009 nie obrażam się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk102 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2009 Witam, mam małe pytanie w instrukcji jest napisane "Obecność powietrza w strzykawce jest efektem użycia nasadki. Powietrze nie wpływa na dokładność pomiaru" - tyle że ta objętość powierza to ponad 2 stopnie z podziałki. A odczytujemy dokładny wyniki z położenia tłoczka - czy dobrze rozumiem. Bo jak nie to chyba do tej pory moje testy mogły mnie wielce oszukiwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2009 Powietrze w strzykawce pojawia się w momencie nabierania płynu. Te 2 stopnie z podziałki masz w nakładce, która nie jest częścią strzykawki.Gdybyś przelał z nakładki płyn do strzykawki to otrzymasz brakujące 2 stopnie. Dlatego wynik jest poprawny po odczytaniu go z położenia tłoczka. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk102 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2009 dzięki, bo już się martwiłem ze moje pierwsze testy wykonałem niepoprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach