thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2006 Kazdy wali fotki a nawet reklamuje jakies aparaty a ja zrobilem pare foto moja idiot kamera fakt czas ja zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2006 wcale nie taka zla kamera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2006 eeee, no czeko się czepiasz swojej kamerki, zdjęcia eleganckie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2006 Idiot kamera to idiot kamera, ale duzo zalezy od robiacego fotki, a najwiecej od fotografowanego obiektu - slowem korale sa sliczne :-P :mrgreen: Btw. co to za gatunki - 3 i 4 od dolu? Pozdrawiam, M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2006 No niezłe :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2006 jak się nazywa ta Twoja "idiot kamera"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2006 Ee dla mnie bomba! Zapodaj fotke calego baniaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2006 nazwy jak znajde to podam idiot kamera to canon A75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach