RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 Jaką gąbkę chcesz wsadzać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek86 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 w celu filtracji przed pompą takaa 5cm gruba na cale dno grubo ziarnista czy jak to sie nazywa mozno porowata nie taka drobna zły pomysl ? a co powiesz o odpieniaczu moze byc w taki sposob? chodzi mi o ten pusty srodek moze jeszcze jakies biobale czy cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 Gąbka - zły pomysł - trzeba by ją pewnie często wymieniać - daj albo żywą skałę, albo siporax. Co do odpieniacza to daj fotkę całości jak to ma wyglądać - hydraulika itd. wtedy coś się da o tym powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek86 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 ok jeszcze nie mam ustawionego na miejscu dopiero w sobote pozbede sie starego akwa, o zywej skale tez myslalem jak uwazasz ze bedzie to lepsze to tak zrobie, ciezka sprawa z tym akwa morskim nie myslalem ze az taka zamotka bedzie ze wszystkim sa problemy hehe kazde akwa inne ciezko tak ogarnac temat ale bede sie uczyl na bledach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek86 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Wstawilem dzis na miejsce wszystko i wyglada to tak nie wiem tylko czy ten sump bedzie odpowiednio czy komory sa dobre, przelot wody jest dolem a chyba lepiej by bylo jakby byl gora, w ten sposo bedzie ok ? Edytowane 21 Maj 2014 przez przemek86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach