radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Zawsze można spróbować choć raczej lepsza byłaby gąbka która stanowi monolit. Wata moze zostać wciagnięta i szybko zepsuć urządzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Zawsze można spróbować choć raczej lepsza byłaby gąbka która stanowi monolit. Wata moze zostać wciagnięta i szybko zepsuć urządzenie. aha Zawsze można spróbować choć raczej lepsza byłaby gąbka która stanowi monolit. Wata moze zostać wciagnięta i szybko zepsuć urządzenie. ale jaka gabka ? taka co sie muje naczynia czy inna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Możesz też użyć materiału który zwie się mesh. Wtedy zalezy jaki kupisz taki uzyskasz stopień zatrzymywania wody ale musisz sam pokombinowac trochę by to też miało estetyczny wygląd. Uzyj jakiegokolwiek dostepnego ci materialu byle nie byl toksyczny. A jak chcesz mieć " naturalny" materiał i wygląd to weż od kogoś w okolicy makroglon caulerpa taxifolia. Ja go mam i regularnie muszę usuwac z cyrkulatora bo sie wkręca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Możesz też użyć materiału który zwie się mesh. Wtedy zalezy jaki kupisz taki uzyskasz stopień zatrzymywania wody ale musisz sam pokombinowac trochę by to też miało estetyczny wygląd. Uzyj jakiegokolwiek dostepnego ci materialu byle nie byl toksyczny. A jak chcesz mieć " naturalny" materiał i wygląd to weż od kogoś w okolicy makroglon caulerpa taxifolia. Ja go mam i regularnie muszę usuwac z cyrkulatora bo sie wkręca. niestety nikogo w pobliżu nie mam a na allegro 20 zł i malutka sadzoneczka plus wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 (edytowane) niestety nikogo w pobliżu nie mam a na allegro 20 zł i malutka sadzoneczka plus wysyłka Zatem musisz kombinować. Ten mesh powinienies kupić w większości skepów akwarystycznych. Ale robisz to na swoją odpowiedzialność. Ja nie jestem zwolnnikiem takiego duszenia sprzętu. Moim skromnym zdaniem lepiej kupić uzywaną popmpę ale własciwych parametrów i pozwolić jej pracowac swoją pełną mocą. Ale niech się inni też wypowiedzą. Edytowane 11 Kwiecień 2014 przez radiesteta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Zatem musisz kombinować. Ten mesh powinienies kupić w większości skepów akwarystycznych. Ale robisz to na swoją odpowiedzialność. Ja nie jestem zwolnnikiem takiego duszenia sprzętu. Moim skromnym zdaniem lepiej kupić uzywaną popmpę ale własciwych parametrów i pozwolić jej pracowac swoją pełną mocą. Ale niech się inni też wypowiedzą. a może częściowe skierowanie na szybę zadziała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Zanim zacznieszją dusić trzeba tej opcji spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2014 Zanim zacznieszją dusić trzeba tej opcji spróbować. aha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach