Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2009 Witam Panowie.Mam problem z pasożytami kompie je w KENTA-Tech.d korale co 3-4 dni i cały czas powracaja na korale te jeb.... pasozyty walcze z nimi ok 3-4 tyg i nie moge sie ich pozbyc czy ktos wie jak je usunac inna metoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2009 Moze sprobuj TM pro coral cure. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2009 Samo moczenie korali nic nie da /// pozostają jajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2009 @ r.i.p AAAA mowisz jajka hhhhhhhmmmmm a nie wiez czym to najlepiej zwalczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2009 Jak możesz to przedzwoń. Numer podam na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2009 U mnie coś zaczęło podgryzac gonioporę. Bezczelnie wpie.....la się pod tkankę i wygryza dziury. Wykąpałem w Tech D i powyłaziło takie 3mm ustrojstwo jakby kiełże ale z 3mm wąsiskami ubytki tkanki zasmarowałem Lugolem, zobaczymy. Jak nie pomoże to podajcie przepis, bo fajny koralik- fluo żółty 20 cm średnicy i szkoda wywalic. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2009 uu to masz lipe ja musialem zrestartowac zbiornik bo tego k**estwa nie moglem sie pozbyc przeczytaj sobie gdzies na forum pisalem o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2009 To mnie k..wa pocieszyłeś. Na szczęście niebieska jest zdrowa wielkości kapusty, może na nią nie przelezą. Inne koraliki mają się dobrze. Chyba jeszcze poobserwuję, jakby co wyślę żółtą do krematorium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach