Skocz do zawartości
thcskiba

Aqua Hurt [Piła]

Jak oceniasz sklep  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep

• Zły
      8
    • Średni
      6
    • Dobry
      7
    • Bardzo dobry
      19

Rekomendowane odpowiedzi

super kontakt ze sprzedawcą, czas realizacji zamówienia błyskawiczny, ryby w doskonałej kondycji wpierdzielaja mrożonki jak głupie, ryby super zapakowane na czas transportu, w 100% mogę polecić ten sklep ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz byłem osobiście co ciekawe byłem mile zaskoczony co w tej branży rzadko się zdarza

bardzo duży wybór ceny rozsądne, następnym razem zakupiłem kolejne rybki dostawa expresowa żadnych problemów wszystko OK za trzecim razem dostawa ekspresowa

ale rybki nie OK na dziesięć 2 przyszły martwe po dwóch tygodniach z 10 zostały 3 ale

nie mam pretensji wszak to były chromiski one są dość czułe pomimo dość długim bo 5 h

kwarantannie wyrównywaniu zasolenia i temperatury ale uważam że wynik ogólny nie jest zły bywało gożej z innymi a że pewnie były łowione na cyjanek to była ich wina że za blisko były, ocena ogólna z kilku transakcji dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było tak : raz się poradziłem technicznie jednej sprawy - kontakt rewelecyjny z opisem co i jak i propozycją. Jakiś czas temu chciałem kupić odpieniacz, napisałem co i jak i czekałem na kontakt, aby coś mi doradzono - maila nie dostałem do dziś. Szkoda, kupiłem u kogo innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kontakt mailowy z jakimkolwiek sklepem to porażka jak coś zamawiać to tylko telefonicznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się ,tylko w tym sklepie nie ma żadnego podanego telefonu, więc jak dla mnie szok :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie ma jak jest thcskiba w pierwszym poście nawet zamieścił ale podam na wszelki wypadek ;]

"Aqua Hurt" Sławomir Śledzik

ul. Żeleńskiego 93

64-920 Piła

tel. (067) 350-65-03

fax (067) 350-65-01

tel kom. 0 667 182 502

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, post postem, ale ja byłem na stronie sklepu i tam jest kontakt tylko e-mail - dlaczego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THCSKIBA i AQUA-HURT to ten sam właściciel ?? dobre hmm bardzo dobre.

Sory za OFFTOP ale nie moglem się powstrzymać.

Kontakt do AH

Kontakty

* opiekun handlowy

* 0 667 182 502

* tel.

* 067 350 65 03

* fax

* 067 350 65 01

skopiowany ze strony, trudno nie zauważyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w AH często robie zakupy i zawsze wszystko ok, przesyłka profesionalna, kontak również. POLECAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz drugi jestem bardzo zadowolony z dostawy od Pana Sławka, ryby w bardzo dobrej kondycji pobierają pokarm w 100% moge polecić

Edytowane przez troterek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

maja tez oddzial w Poznaniu (ul. Obornicka 263) - w poniedzialek bylem odwiedzic, czesc zbiornikow jeszcze nie zalana, ale ogolnie calkiem ladnie to wygladalo, ale jakos mnie nie powalilo.

Duzy wybor ryb , mniejszy korali troche krewetek, krabow, meduzy. slimaki itp.

Dopatrzylem sie jednego zdechlego Dascylusa. Zywa skala w zbiornkiu bez zadnej cyrkulacji. Sprzertu itp. malo.

Obsluga uczaca sie, aczkolwiek mila i chetna do pomocy (telefon do szefa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!! zakupiłem w tym sklepie (przez allegro) kilka rybek : żółtek , borsuk (wielki jak cholera - jak otworzyłem worek to nie mogłem uwierzyć co zobaczyłem ) i Thalassoma lunare . Wszystkie w idealnej kondycji i co najwazniejsze zdrowe ,zdrowe i jeszcze raz zdrowe . Kontakt idealny , oby sklep dalej szedł w tym kierunku . Zakupię tu napewno jeszcze raz inne rybki . Jeszcze z żadnego sklepu nie dostałem ryb których by nie obsypało - a tu prosze miła niespodzianka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miesiac temu bylem, kawe znowu wypilem:

Bilans po miesiacu:

2 blazeki kupione -sa

krewetka szkarlatna = kupiona jest

sarcopyton kupiony- telepie sie ale jest chyba mu cosik nie pasuje

-skala -jest

2 gratisowe grzybowience maja sie swietnie :))

wkurzona zona jak byla tak jest :)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jesli ryby to tylko z AH od p. Slawka

No wlasnie

Slyszalem juz o tym sklepie dobre opinie. Czeka mnie wiekszy zakup zycia. Czy ktos sie orientuje jak z dostepnoscia tego zycia bo na stronie i na allegro wybor jest duzy jak to wyglada realnie?

trzeba specjalnie zamawiac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi