Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2009 Sprawa głownie do Tomka - nie wiem o co chodzi :pardon: piszę na macu (system mac os X 10.5.6), przeglądarka - safari i od dłuższego czasu mam problemy przy pisaniu. Często zamiast spacji pojawia się gwiazdka i np. dzisiaj chciałem napisać "ty", a w poście pojawia się "tym". Edycja postu pomaga przy gwiazdkach ale na "ty-tym" nic nie pomaga. Czy ja mam gdzieś coś źle ustawione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2009 Hmm dziwna sprawa... Ten post napisałem przez najnowszą Safari i wygląda ok. Jak rozumiem wcześniej nie miałeś problemów z pisaniem? Od kiedy mniej, więcej one występują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2009 Wydaje mi się, że od zmiany oprogramowania na jakim jedzie forum. Nie zawsze występuje ten problem ale ewidentnie coś*jest nie tak z "fontami". Na innych forach tego nie zauważyłem, a piszę regularnie na pięciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2009 o.. znowu gwiazdka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2009 Forum działa na tym silniku od grudnia 2007. Jedyne co było robione to aktualizacje do nowszych wersji. Przykładowo zeovit.com i reefcentral (pewnie m.in na nich piszesz) mają ten sam skrypt, ale w troche starszych wersjach. W weekend zrobię aktualizację, może to coś da. btw, używasz najnowszej wersji Safari ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2009 Safari jest aktualizowane na bieżąco (teraz mam wersję 3.2.1). Chyba trochę*przesadziłem z tym czasem Myślę, że problemy zaczeły się pojawiać*jakieś 3-4 miesiące temu. Ostatnio jestem mocno zakręcony - córka mi się urodziła parę miesięcy temu i człowiek chodzi ciągle niewyspany :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2009 Mógłbym Cię prosić o mały teścik, jeżeli to nie był by duży problem, zainstaluj Firefoxa lub Operę dla Mac'a i spóbuj wejść na forum i napisać post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2009 Ok tylko parę dni to musi poczekać - znowu w pracy "sajgon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach