docik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2014 (edytowane) Jbl Koral Fluid to dobry produkt. Obsada będzie się nadawać! Mam nadzieję że wiesz że Thor amboinensis mogą podgryzać koralowce Edytowane 25 Luty 2014 przez docik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2014 Hmm... Cos tam slyszalem ale nie bylem pewien na 100% Jezeli to prawda to moze masz pomysl jakie inne zwierze co by pasowalo do tej obsady co napisalem wyzej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 Mała aktualizacja bo troszkę wody przeleciało przez filtr Choroba jak wiadomo nie ustępuje więc jak jakieś ciekawe szczepki się znajdą w okolicy to z miłą chęcią je umieszczam w moim szkiełku.Jakiś większych historii to nie mam oprócz ataku okrzemków i dino, które są już w odwrocie.Z życia jakie doszło od ostatniego mojego wpisu to:- 2 ocellarisy- 2 wundermanni- 1 mitrax- 1 tectus Z dylematów które posiadam to tylko zastanawiam się nad odpieniaczem do mojej kostki... Nie posiadam sumpa więc wychodzi na to, że tylko coś do środka lub zawieszanego z tyłu akwarium (coś a'la HOB) Narazie działam tylko na podmiankach wody co tydzień lub dwa więc nie wiem czy go potrzebuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2014 Ładnie - nie powiem - oby tak dalej - jedynie co mi się nie podoba to ten ... termometr Odpieniacz czy potrzebny - to zależy od ilości ryb, podmian i jakości wody - czyli testy i obserwacja baniaka.Jeśli dokupisz rybki - będzie potrzebny - same podmiany wtedy pewnie nie wystarczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Maj 2014 Dzięki za dobre słowo. RafiLodz - No masz rację - troszkę ten termometr widać ale tak naprawdę to "znika" on jak się patrzy na akwarium :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach