frizbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2014 (edytowane) To już moje 3 akwarium. Po sprzedaniu na części ostatniego, stwierdziłem że to co zostało zostawię. Wrzuciłem to wszystko do kostki AquaEl 30l (którą używałem do przygotowywania wody na podmiany). Akwarium: 30L AQUAEL Oświetlenie: lampka blau 18W świetlówka white/blue (moim zdaniem daje lepsze światło też podwójny moduł aquael) + nocne moonlight (aquael) Cyrkulacja: koralia 900, kaskada Aqua Clear 30 Skały dużo coś weszło około 8kg do tego dorzuciłem martwy piasek świeży Fuji white sand (miałem więc wsypałem) Reszta jak widać... a akwarium ma już 2 dni. Edytowane 21 Styczeń 2014 przez dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frizbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 Coś nie zadziałało link do zdjęć: Skydrive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 a co się stało z dwoma poprzednimi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frizbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 (edytowane) Pierwsze było w 2007-2009 roku padło z powodu dłuższego braku prądu podczas mojej nieobecności, jak wróciłem mało co udało się uratować. Po dłuższej przerwie (żałobie) uruchomiłem troszkę większe które prowadziłem ok 2 lat ... lecz niedawno zapadła decyzja o likwidacji w związku z brakiem czasu/miejsca/kasy (nowy bardzo ruchliwy członek rodziny). A że bardzo mi szkoda było to sobie to małe zatrzymałem. Edytowane 21 Styczeń 2014 przez frizbi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 duch akwarysty pozostał - pięknie:) Co planujesz jeszcze wpuścić tam? (jak rybki to nawet mi nie odpowiadaj:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frizbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 (edytowane) Miekkie same co by mi brak czasu wybaczyły, a jakie zobaczymy co się trafi ... o rybkach nie myślałem narazie. Ale jeśli już to jedną jakiegoś gobidonka (Gobiodona) lub ocelarisa. Edytowane 21 Styczeń 2014 przez frizbi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2014 Ładne ułożenie skały. Rzuciłem okiem jak byłem po odbiór skały. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach