solanka123 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2014 Witam mam zamiar zalzyc pierwsza solanke ,mieszkam w UK podaje link akwarium: -http://www.ebay.co.uk/itm/Acrylic-Dymax-IQ3-Mini-Nano-8-Litre-Marine-Tropical-Fish-Tank-Aquarium-LED-Light-/221225411672?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item33820fe458 Na yt jest wiele filmikow z tym akwa i nawet ładne. Za okolo 2 miesiace przezucam sie na 100l . Tylko mam jedno pytanie czy to akwa sie nada??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flipper 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2014 Akwa, jak akwa, jeśli tylko szczelne i w miarę przezroczyste to się nada .Małe strasznie, wg mnie za małe na początek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Bez sensu jest zakładać akwarium skoro za 2 miesiące będziesz miał większe. Przez ten czas to ono nawet nie dojrzeje. Chyba że będzie to zbiornik niezależnie od tej setki którą planujesz. Jeśli tak to ok. Inna sprawa co tam dasz: 1 krewetke lub kraba 1 ślimaka ale wtedy krab odpada bo skasuje ślimaka i 1 koral. Opłaca się tyle pracy wkładać w takie maleństwo ? Jak dla mnie 30l to absolutnie minimum. Edytowane 16 Styczeń 2014 przez radiesteta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach