Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Zaczynam i zobacze co wyjdzie z prób odchowania Błazenków:smile:. Na razie udało mi się odłowić około 20-30 larw które trafiły do zielonej wody i jak na razie pływają wesoło i rażnie a jak będzie dalej to zobaczymy Dla zainteresowanych pare fotek z zielonego baniaczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Trzymam kciuki za odchowanie jak największej ilosci . Rezerwuje parkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2009 Andrzeju nie ma sprawy jak tylko uda mi się coś odchować maluchy to masz parke w prezencie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2009 :smile:Zdjęcie z dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2009 Oho ja z nosem przy książkach a tu prosze jakie dobre wiadomości. To kiedy świętujemy i którego z tej wesołej gromadki nazwiesz Nemo? Jak zwykle 3mam kciuki Robercik, ciesze się, źe tak łatwo się nie poddajesz i dalej próbujesz:good: Cierpliwość w końcu zostanie Ci wynagrodzona tak jak to było w przypadku koników. Ty już im zapewniłeś warunki, teraz tylko czekać jak maluchy zaczną rosnąć. pozdrawiam Cie serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2009 tylko pozazdrościć takich wyników hodowli pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2009 Na dzień dzisiejszy u maluchów jest dobrze, nie widze by jakies padły a jedynie o ile mnie wzrok nie zawodzi to znika u nich jasny punkt na brzuszku i tak jakby troszke urosły . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_M 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2009 Gratulacje i powodzenia w hodowli :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 10 dniowy Nemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 Myślę że już najgorsze za tobą - pełen szacunek !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 gartulacje po raz kolejny brawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 Brawo Robert. Tylko pogratulować wytrwałości. Mam nadzieje że "potomstwo" wyrośnie na piękne zdrowe Błazny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 Rispekt . A tak poważnie to wielkie brawa, za wytrwałość i determinację. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2009 Robert ten w koleczku rezerwacja dla mnie wymienie za miske zurku pasuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2009 Rafal spoko on już jest Twój a co do ilosci zurku to sie jakos dogadamy:wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2009 Zastanów sie Skiba ten w kółku wyglada dosyć agresywnie Ale radochy musi sprawiać zajmowanie się żłobkiem , gratuluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_M 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2009 Po raz kolejny gratulacje. Ile maluchów się uchowało ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2009 Mam nadzieje że widzać biały pasek i ta mina grożna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach