Marek132 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 Witam, w moim akwarium pływa jedna babka, chciałbym dokupić jej drugą do pary ale nie jestem pewien czy mam samca czy samicę. Na forach znalazłem informacje, że samiec ma górną płetwę spiczastą. Wrzucam zdjęcie mojego osobnika, czy byłby ktoś tak miły i potwierdził mi czy to jest samiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 A to nie jest tak że muszą się dobrać same żeby stworzyć "dobraną" parkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek132 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 Szczerze to nie wiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 miałem parkę - ostał się samczyk. Nie wiem czy to będzie prawda - ale dla mnie samczyk miał dłuższe paski na "gębie" i dłuższy promień płetwy grzbietowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek132 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 Ok, dziękuję za pomoc. Zobaczymy czy uda mi się odróżnić jakoś płeć :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach