Ryzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2009 Witam wszystkich na forum przedstawiam moj baniak: wymiary:75x38x35h,czyli 100l oświetlenie: HQI 150w 20000k, 18w Coralstar,18w Marine-Glo cyrkulacja: Marea 3200l/h AquaSzut 700l/h, atman 800l/h miniflotor+ elite 802 Zycie: 18kg skaly Korale: sacrophyton, zoanthusy, grzybki niebieskie fioletowe brazowe, sinularia, xenia, Capnella imbricata, Clavularia viridis, Caulastrea furcata, lobophylia, 3 szczepki SPS ukwial Stichodactyla haddoni Ryby+ ekipa czyszcząca: pustelnik, 3xturbo, Chrysiptera parasema,Labroides dimidiatus, Synchiropus splendidus, 2x amphripion ocellaris , krewetka boksujaca, Canthigaster valentini Akwa funkcjonuje juz prawie poltora roku bez suplementacji tylko na podmianch soli TM pro-reef Fotki robione slabym kompaktem ale cos tam widac:tongue: [ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Cześć Bardzo ładne akwarium! Zdjęcia jak na kompakta tez niczego sobie.Ile litrów wody podmieniasz miesięcznie i jakie parametry wody utrzymują na tej soli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Staram sie podmnieniac 10l co tydzien czasami zdaza sie ze co 2 tyg. Jesli chodzi o parametry to nie mierze i nie mierzylem;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Bardzo sympatyczny zbiorniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Życzę dalszych sukcesów! Pozdrawiam Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2009 Dziekuje wszystkim za miłe slowa:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2009 Pikne!! Pikne!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2009 Jakiej firmy masz zarnik,bo ja uzywam zarnika 2KK BLV.Ale nastepny bedzie napewno Giesseman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2009 Zarnik to blv. Bez swielowek aktynicznych siwatlo jest blade ale za to niebieskie a ja nie lubie jak mam zolto w akwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2009 Piękny mandaryn. Jak długo go już masz, i czym go karmisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2009 Mam go juz okolo 7 miesiecy ale niestety nie chce przyjmowac pokarmow zastepczych... znacie jakies sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach