Skocz do zawartości
tman

Wysokie PO4 (rośnie przy Rowie)

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie to Sushi mądrze prawi... jednak niekiedy - to Jego przemyślenia - i wywody w stylu:

" jak stwierdzic ?

wkladasz kawalek skaly do solanki z 0.00 parametrami zzapewniasz cyrkulacje i takie tam... i za jakis czas mierzysz poziomy fosforanow...

wykluczajac, ze nic z robactwa ci nie zdechlo i przy wysokim poziomie fosforanow wiesz, ze skala zaczyna oddawac.

ale z 2 strony to tez zaden dowod, moze tylko w pewnym stopniu potwierdzac przypuszczenie"

mnie osobiście zabijają.... nikt nie jest bezbłędny.... jednak czego po takiej wypowiedzi konstruktywnego można się dowiedzieć.... W jaki sposób samemu przekonać się że w między czasie "nic z robactwa ci nie zdechlo"?.... Jednym słowem - żadna to metoda, i po co wygłaszać teorie nie poparte dowodami, które mogą komuś kto przyjmie je za pewnik i zastosuje, przynieść jakąś tam szkodę??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie osobiście zabijają.... nikt nie jest bezbłędny.... jednak czego po takiej wypowiedzi konstruktywnego można się dowiedzieć.... W jaki sposób samemu przekonać się że w między czasie "nic z robactwa ci nie zdechlo"?.... Jednym słowem - żadna to metoda, i po co wygłaszać teorie nie poparte dowodami, które mogą komuś kto przyjmie je za pewnik i zastosuje, przynieść jakąś tam szkodę??

widzisz falko66,

inteligentny zrozumie, mniej inteligentny bedzie siedzial cicho i pomylsi, ze tak ma byc.....

reszta bedzie bila piane.....

masz inny pomysl ? czy bijesz piane ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam więc grzecznie czytam by się dowiedzieć :). jednak, nie mogę się nie odezwać jak widzę "nową teorię spiskową" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi