falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2013 Ogólnie to Sushi mądrze prawi... jednak niekiedy - to Jego przemyślenia - i wywody w stylu: " jak stwierdzic ? wkladasz kawalek skaly do solanki z 0.00 parametrami zzapewniasz cyrkulacje i takie tam... i za jakis czas mierzysz poziomy fosforanow... wykluczajac, ze nic z robactwa ci nie zdechlo i przy wysokim poziomie fosforanow wiesz, ze skala zaczyna oddawac. ale z 2 strony to tez zaden dowod, moze tylko w pewnym stopniu potwierdzac przypuszczenie" mnie osobiście zabijają.... nikt nie jest bezbłędny.... jednak czego po takiej wypowiedzi konstruktywnego można się dowiedzieć.... W jaki sposób samemu przekonać się że w między czasie "nic z robactwa ci nie zdechlo"?.... Jednym słowem - żadna to metoda, i po co wygłaszać teorie nie poparte dowodami, które mogą komuś kto przyjmie je za pewnik i zastosuje, przynieść jakąś tam szkodę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2013 mnie osobiście zabijają.... nikt nie jest bezbłędny.... jednak czego po takiej wypowiedzi konstruktywnego można się dowiedzieć.... W jaki sposób samemu przekonać się że w między czasie "nic z robactwa ci nie zdechlo"?.... Jednym słowem - żadna to metoda, i po co wygłaszać teorie nie poparte dowodami, które mogą komuś kto przyjmie je za pewnik i zastosuje, przynieść jakąś tam szkodę?? widzisz falko66, inteligentny zrozumie, mniej inteligentny bedzie siedzial cicho i pomylsi, ze tak ma byc..... reszta bedzie bila piane..... masz inny pomysl ? czy bijesz piane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2013 nie mam więc grzecznie czytam by się dowiedzieć . jednak, nie mogę się nie odezwać jak widzę "nową teorię spiskową" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach