adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2013 Dawno tu nie byłem, a wątku swojego jako-tako nie posiadam. Dziś więc pokazuje z 15-to miesięcznej perspektywy mój zbiornik. Post ten dedykuje szczególnie świeżym morszczakom - głowa do góry i cierpliwości przy baniakach. Oceńcie sami różnicę. Dla mnie jest kolosalna, a co najważniejsze, cały czas rośnie. Gabinet: 20.07.2012 Gabinet: 19.10.2012 Gabinet: 07.12.2012 Gabinet: 23.12.2012 Gabinet: 24.07.2013 Gabinet: 03.09.2013 A teraz od drugiej strony: Recepcja: 20.07.2012 Recepcja: 19.10.2012 Recepcja: 23.12.2012 Recepcja: 11.05.2013 Recepcja: 24.07.2013 Recepcja: 03.09.2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2013 Adam jeszcze rok i planuj większe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2013 Adam jeszcze rok i planuj większe Kolega Vincent Rostowski za bardzo mnie dyma i budżet nie pozwala. A tak na serio czekam na przyrost masy w akwarium i zmianę obsady na więcej patyczaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2013 w ostatniej części Ojca Chrzestnego też był Vincent.... może to pierwowzór tego "naszego"? - jeśli tak - to co się dziwić że jest jak - jest.... a ten z filmu to potrafił "dymać".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2013 tak i od pierwszego pażdziernika na wydruku z kasy fiskalnej w lewym dolnym rogu będzie podobizna Tuska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2013 Witam @juwewaldi Co Ty tu wypisujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2013 No blog nareszcie ruszył.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2013 No blog nareszcie ruszył.. Ruszył, masz nawet wpis o swoim zbiorniku. Bo go bardzo lubię i na nim się wychowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2013 adam_s -jak tam akwarium ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2013 Odezwę się w święta, aktualnie jestem w rozjazdach (dziś Lublin) grunwald zyje u ma się nie najgorzej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2014 No Adamie, za niedługo to będą święta ale już wielkanocne Mam nadzieję zapracowany czlowieku, że porzuciłeś już te niecne plany.... odnośnie zbiornika, fajnie jak by Ci się już odmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2014 No Adamie, za niedługo to będą święta ale już wielkanocne Mam nadzieję zapracowany czlowieku, że porzuciłeś już te niecne plany.... odnośnie zbiornika, fajnie jak by Ci się już odmieniło Niestety Grunwald idzie do likwidacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 No to mogę już oficjalnie napisać, że Grunwald idzie do likwidacji ;-( Nie oznacza to jednak, że żegnam się z akwarystyką. Po poukładaniu spraw zawodowych będzie następny baniak. Teraz wstawiam jeszcze parę fotek, które wczoraj zrobiłem. Do końca lipca zbiornik powinien być zlikwidowany. Od początku sierpnia zaczynają się jeszcze dłuższe moje wyjazdy. Jak ktoś na coś reflektuje do dzwońcie 509 331026. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 A jak wyglada kwestia sprzetu, jakas lista bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Będzie lista, choć muszę pozbierać w całość rezerwacje. Wiele osób się ze mną kontaktowało i poblokowało część asortymentu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Kurcze - mam zdaje się rzut beretem do Ciebie, a jeszcze nie byłem obejrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Kurcze - mam zdaje się rzut beretem do Ciebie, a jeszcze nie byłem obejrzeć A wczoraj była morska impreza u mnie i trochę chłopa zjechało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2014 Wiem, ale wczoraj niestety nie miałem czasu ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach