MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2008 Pozdrawiam i zmykam na koncert donaguralesko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2008 Ciekawie Fajnego efektu dodaje to, że nie ma szafki z drzwiczkami, tylko płyta w kolorze ściany, dzięki temu akwa ładnie się wpasowuje. Do środka jeszcze tylko jakaś ładna, kolorowa ławica i gra Może tylko troche zielonego tam brakuje, jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2008 efekt wizulany samego zbiornika bardzo ładny ale ułożenie skały kiepsciutkie, jak dla mnie to taka kupa kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2008 Tomasz- układając skałę wzorowałem się na jednym z najpiękniejszych wg mnie zbiorników- chyba wyszło, ja jestem zadowolony. Zaproszę znajomego z dobrym sprzętem i umiejętnościami to wstawię więcej fotek, może układ zyska podczas zbliżenia:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2008 Olek ,a na czyim akwa się wzorowałes? ,jeśli mozna wiedzieć, moze jakaś fotka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2008 Jednak za niskie to akwarium zrobiles niedlugo korale beda wystawac z wody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkriss 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2008 A mnie osobiscie to akwarium bardzo sie podoba. Sam mialem akwa zawalone skala i teraz wole takie bardziej "luzne". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2008 Plusem jest to ze ryby beda mialy gdziel plywac minusem to ze jest bardzo malo miejsca na korale. A moze podasz link do tego wzoru?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 W weekend przyjdzie znajomy fotograf więc wyślę dobre fotki. Po komentarzach typu za niski zbiornik, czy za solidny stelaż odechciało mi się wstawiać zdjęć na polskie fora. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginek15 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 a co ludzie cię mają po rękach całować czy co każdy wyraża swoją opinię a tak przy okazji to akwarium do ideału będzie cię kosztować wiele pracy i czasu bo na razie jest kilka ładnych koralowców i nic po za tym a na dodatek dość specyficzne ułożenie skały :sad: Takimi komentarzami to tylko zniechęcasz wszystkich bo zapewniam cie jeżeli było by coś jeszcze do skomentowania to ktoś by się wypowiedział a ty myślisz że strzelisz jedną fotkę i już wszyscy cie wręcz pokochają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 Nawet nie wiesz jak mnie denerwują takie komentarze, może rzeczywiście jestem przewrażliwiony, człowiek całe dnie w sumpie głową siedzi:) i coś dłubie a ktoś mu pisze, że za niski baniak zrobił, czy za solidny stelaż. Wogóle zbyt personalnie podchodzę do tego mojego akwarium muszę trochę wyluzować. Z chęcią natomiast obejrzę fotki twojego akwarium i z wielką przyjemnością je skomentuję:sad:. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 Montipora nie przejmoj sie tak,poprostu mlody jestes i hormony Ci szaleją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 Jezu dzięki zrobię coś z nimi:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 Olek pamietaj o jednym " Twoj cyrk twoje malpy " jak dla mnie to mozesz tam wstawic szype czy tez pol traktora najwazniejsze zeby sie tobie podobalo bo to twoj zbiornik twoja aranzacja to ty codziennie bedziesz to ogladal ten akwen ma sie podobac tobie a opinie innych mozesz sobie darowac lub tez brac do siebie Ja z checia zobacze ten zbiornik na dobrych fotach Masz aranzacje odbiegajaca od powszechnie widywanych zbiornikow wiec nie dziw sie ze ludziska moga miec rozne opinie na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginek15 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 Ja na razie nie mam się czym chwalić ale moje akwarium jest na forum tak dla wiadomości ,Olek tu jest twój błąd bo ja nie mam nic do twojego akwarium a do twoich aroganckich wypowiedzi które mnie denerwują sam jestem w podobnym wieku a o ile mi się zdaje to nawet ciut młodszy jestem i jakoś panuje nad emocjami bo w tym wieku to już by wypadało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2008 No dzięki Rafał fotki na pewno wyślę, akwarium mi się podoba, znajomym również, pewnie wiesz o co kaman- całe dnie się spędza przy tym nocniku i nie sposób nie brać do siebie wszystkich uwag nawet tych ad. wysokości:). Nie chcę zwalać winy na fotki bo wiadomo system jeszcze młody itp, ale masz rację sukces odniosłem bo pierwszy raz od dłuższego czasu pojawia się banan na twarzy z rana, gdy wchodzę do salonu:) A już mi się wydawało, że z hormonami w porządku:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2008 pierwszy raz od dłuższego czasu pojawia się banan na twarzy z rana, gdy wchodzę do salonu:) i oto chodzi :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach